Ex-flickvännen Elins gripande ord om uppbrottet från Paolo Roberto: ”Älskar fortfarande personen”

För drygt en månad sedan greps tv-profilen Paolo Roberto, misstänkt för att ha köpt sex.

Kort efteråt berättade han om händelsen, men det är först nu som hans exflickvän Elin Härkönen öppnar upp om uppbrottet.

– Det är lite diffust, minnet, men jag tror att jag gick ut och sprang, grät, skrek, skrattade, lät känslorna komma, säger hon i podcasten ”Assefa Schlingmann”.

Tillsammans med flera män greps Paolo Roberto, bland annat känd som programledare för ”Farmen” i en sexköpsrazzia i centrala Stockholm.

Kort därefter träffade han Jenny Strömstedt i en intervju på TV4 där han erkände att han köpt sex.

– När det går bra för mig, jag har aldrig mått så bra… Aldrig varit så lycklig. Livet blommar. Då hittar jag alltid något sätt att förstöra det. Det har varit olika typer… Det har varit våld, väldigt mycket våld. Och den här gången lyckades jag då hitta det som jag tycker är det smutsigaste som finns. På något sätt döva det här hålet som finns hos mig, sa han i intervjun.

Paolo Roberto
Foto: TV4

Paolo Roberto som då var tillsammans med Elin Härkönen, har nu för första gången sedan händelsen berättat om hennes känslor.

– Mitt liv har rasat igen, men samtidigt, okej värre saker har hänt, hur sjukt det än låter. Jag förlorade min pappa för bara några månader sen. Jag bär fortfarande på den sorgen och bearbetar det och så händer det här. Då blir det bara så att, okej vad kan jag göra? Jag måste stanna upp, jag måste ta hand om mig själv, jag får inte rasa igen, säger hon i podcasten ”Assefa Schlingmann”

Elin Härkönen
Foto: TV4

”Kärlek försvinner inte från en dag till en annan”

Elin berättar att det har varit mycket känslor från människor på sociala medier mot henne och Paolo, men att hon nu vill slå tillbaka då andra personer omöjligt kan veta hur de har det i deras relation.

– Han är ju min bästa vän. Kärlek försvinner inte från en dag till en annan. Självklart kan jag hata det som har hänt, men jag älskar fortfarande personen. Det är det jag menar med att det inte behöver vara svart eller vitt. Allt som vi har haft tillsammans, det som har hänt tar inte bort allt det. Det har varit det bästa jag har varit med om.

https://www.instagram.com/p/B8F4zChpv0N/

Elin Härkönen berättar att hon nu går i terapi för att hantera det som hänt.

– Alla borde göra det. Saker händer i livet som gör att man faller. Finns det hjälp att få, ta den hjälpen, säger Elin Härkönen.

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få vårt nyhetsbrev

* indicates required
(function($) {window.fnames = new Array(); window.ftypes = new Array();fnames[0]='EMAIL';ftypes[0]='email'; }(jQuery));var $mcj = jQuery.noConflict(true);