Flickvännen rusas till BB för att föda femlingar – då ser barnmorskan otroliga lögnen på ultraljudet

Den förväntansfulle blivande pappan Paul körde sin gravida flickvän Barbara i ilfart till förlossningen när det var dags. Paul skulle inte bara få sitt första barn, han skulle få femlingar, efter att hans flickvän genomgått en nio månaders graviditet med stor mage. Det var åtminstone vad han trodde.

När Paul fick träffa barnmorskan fick han veta att han blivit offer för en fruktansvärd lögn.

– Hon lät mig välja ut namnen, säger en förkrossad Paul som trodde att han skulle bli pappa till Daily Mail.

– Jag har förlorat allt, det där var hela mitt liv.

Paul Servat träffade Barbara Bienvenue på nätet när han var 35 år gammal. Det sa snabbt klick, och de båda startade en relation.

Efter att de träffats intensivt i två månader berättade Barbara att hon var gravid, till Pauls stora förtjusning.

Skulle bli pappa till femlingar

När Barbara berättade att Paul skulle bli pappa till tvillingar, blev lyckan dubbel, men i takt med att magen växte kom beskedet om ytterligare en bebis.

Till slut stod det klart att Barbara hade femlingar i sin mage – det var åtminstone vad hon sa.

Paul var överväldigad och förväntansfull inför livet som pappa. När han berättade för sina föräldrar att de skulle bli farmor och farfar blev även de exalterade, och delade med sig av den glada nyheten i sociala medier.

A Montreal man who believed for months that he was going to be the father of quintuplets has spoken out about the moment…

Posted by Iking Moore on Sunday, March 23, 2014

Skjutsade flickvännen i ilfart till förlossningen

Paul förberedde en barnkammare med fem sängar, men hjälp av flera som engagerade sig i att stötta paret, då fem barn inte är någon lätt match att försörja.

När det var dags att föda skjutsade Paul sin flickvän till förlossningen akut, förväntansfull och nervös.

Fanns inga barn i magen

Men lyckoruset skulle snabbt bytas ut mot en chock. När barnmorskan tagit blodprover kom mardrömsbeskedet: Det fanns inga barn. Men det var inte för att barnen dött i magen, sanningen var att det aldrig funnits några bebisar överhuvudtaget. Flickvännen Barbara var nämligen ”skengravid”, vilket är ett ovanligt tillstånd där en kvinna kan uppleva, ha symptom för och känna sig gravid fast att hon inte är det.

– Hon lät mig välja ut namnen, säger en förkrossad Paul som trodde att han skulle bli pappa till Daily Mail.

– Jag har förlorat allt, det där var hela mitt liv.

Skengraviditet är kroppens lurendrejeri

Istället för att föda fick Barbara bli behandlad och genomgå en psykisk undersökning. Förmodligen hade inte Barbara gjort ett graviditetstest och paret hade heller inte gått på ett ultraljud tillsammans för att säkerställa graviditeten.

Men att vara ”skengravid” kan visa en så pass stark graviditet att även barnmorskor kan bli lurade vid ett ultraljud. Kroppen är helt otrolig när det kommer till ”skendräktighet” eftersom hormoner och symptom är så starka att det faktiskt känns, ser ut och uppfattas som att man är gravid. Den psykiska inställningen på ett barn i magen är kroppens lurendrejeri.

Se videon om Barbaras skendräktighet och Pauls förtvivlan:

I Barbaras fall så mår hon inte bra och har ljugit för Paul hela tiden. Hur man kan göra så mot något är helt ofattbart. Ett tips på vägen är att alltid kolla upp saker ordentligt, och inte lita för mycket på bara ordet.

Sprid gärna detta vidare så att andra får ta del av historien.