Förskolläraren Anette skrapar fram drömvinsten på Triss – detta ska hon göra för pengarna

Förskolläraren Anette fick jubla stort i tv.

Detta efter att ha kammat hem storkovan på Triss.

– Helt otroligt, säger hon i ett pressmeddelande.

Delad glädje är dubbel glädje brukar det heta, och nog stämmer det in bra på Trisskrapandet i Nyhetsmorgon.

För visst är det alltid himla kul att se när de stora vinsterna delas ut. Deltagarnas glädje brukar gå raka vägen genom tv-rutan och förgylla morgonen för många tittare!

Extra glädjande är det också när vinsterna går till vanliga människor med vanliga jobb, som plötsligt får lite välförtjänt guldkant i vardagen.

triss
Foto: TV4

Förskolläraren Anette skrapar Triss

Så var också fallet under torsdagsmorgonen, då förskolläraren Anette från Tibro fanns på plats i TV4-studion för att skrapa Triss.

Inför det stora ögonblicket var hon ivrigt påhejad av såväl barn som barnbarn!

– De sitter och tittar allihopa nu, säger Anette i sändningen.

Och nog blev det spännande. Först på den allra sista rutan visade nollorna upp sig och gav Anette den underbara vinsten på en kvarts miljon kronor.

Ett ögonblick som fick såväl Anette som programledarduon Maria Forsblom och Steffo Törnquist att jubla högt.

– Där satt den! Utbrister Maria Forsblom i programmet.

förskolläraren anette
Foto: TV4

Detta ska hon göra för pengarna

Förskolläraren Anette är själv både upprymd och chockad efter vinsten på hundratusentals kronor.

– Det har varit helt otroligt alltihop, en upplevelse man tror att man inte ska få vara med om. Plötsligt händer det som man inte tror ska hända, säger hon i ett pressmeddelande.

Efter den härliga bonusen i semesterkassan väntar nu en skön resa för Anette och maken Jan-Ove. Och det blir inte vilken semester som helst, utan en kryssning till solen och värmen i Karibien.

– Det blir en resa, en kryssning i Karibien. Vi har åkt två gånger tidigare, men blir en annan tur nu och se lite andra ställen. Det är alltid kul och trevligt på båten och mycket att göra. Och så blir det en peng till barn och barnbarn, säger Anette i ett pressmeddelande.

Se klippet här.

Dela gärna för att gratulera Anette till vinsten!

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få vårt nyhetsbrev

* indicates required
(function($) {window.fnames = new Array(); window.ftypes = new Array();fnames[0]='EMAIL';ftypes[0]='email'; }(jQuery));var $mcj = jQuery.noConflict(true);