Framtiden är osäker för ”Äntligen hemma” – efter TV4:s besked om Martin Timell

På måndagen kom beskedet: TV4 avslutar allt samarbete med Martin Timell – och plockar bort profilen från alla tv-program.

Men hur blir framtiden för långköraren och folkkära showen ”Äntligen hemma”?

Det är ännu så länge oklart, skriver Aftonbladet.

Martin Timell sparkas från TV4. Foto: Youtube.

Efter rapporteringarna och anklagelserna om sextrakasserier avslutar TV4 allt samarbete med programledaren Martin Timell. Vad som nu händer med programmet ”Äntligen hemma” är oklart.

Trädgårdsmästaren Bo Rappne hoppas att programmet får komma tillbaka i ny tappning. Och han vill gärna se Björn Christiernsson tillbaka i ”Äntligen hemma”.

– De har inget annat val. Jag hoppas att programmet får finnas kvar och att de tar tillbaka Björn igen, och om de vill ha mig och Karin också med. Men jag skulle inte ha någonting emot om man tog tillbaka Björn som snickare igen. Han är duktig som tusan, säger trädgårdsmästaren Bo Rappne till Aftonbladet.

– Men för Martins del, nu har han ju fått ordentligt med stryk och i och med all press också. Det känns inte som man vill strö mer salt i såren. Det här svider. Han har fått ett av de tyngsta straffen som går att få. Men jag tycker att hela den här #MeToo-grejen är fantastisk. Det är jättebra att den får rulla ut. Hela kampanjen är bra för samhället.

Lulu Carter tycker det var rätt beslut av TV4 att plocka bort Martin Timell. Samtidigt spår hon en osäker framtid för tv-programmet.

– Nu blir ”Äntligen hemma”, tyvärr, så stämplat efter så pass många år som det har gått. Det är ju en oerhörd långkörare. Så det är sorgligt naturligtvis. Det har trots allt i grunden varit det största och bästa inredningsprogrammet som vi har haft i Skandinavien, tycker jag. Jag tycker det är synd om övriga profiler som finns kvar i programmet. Jag hoppas vid gud att TV4 tar tag i de begåvade, duktiga personer som finns i programmet. Till exempel Karin (Mannerstål) är ju fantastisk. Martin är ju bara en del av det programmet. Inget står och faller med honom.

Karin Mannerstål är en av profilerna i programmet. Foto: Youtube

Vad tycker du – vill du se mer av ”Äntligen hemma” i tv-rutan? Skriv gärna i kommentarerna.