Efter Frank Anderssons död: Nu avslöjas hans okända aktiviteter

Brottarstjärnan Frank Andersson somnade in under söndagen och sörjs av hela Sverige.

Nu strömmar kondoleanserna och hyllningarna in till en av våra största idrottsmän genom tiderna. Samtidigt avslöjas en okänd sida av den folkkära profilen.
– Du tog tid alltid tid att komma till vårt soppkök med vinterjackor och tröjor och du stannade för att prata och umgås med våra äldre, till allas glädje, skriver den ideella organisationen ”Vid Din Sida” på Instragram.

Under söndagen kom beskedet att brottarstjärnan Frank Andersson avlidit i sviterna av den komplicerade hjärtoperationen som han genomgått bara några dagar innan.

Frank Andersson var en av våra största idrottsstjärnor och under åren som aktiv hann han bland annat med att ta tre VM-guld och ett OS-brons.

Sedan beskedet om Franks bortgång kom har hyllningarna strömmat in världen över från fans och vänner som vill visa sin kärlek till Frank och hans familj.

Gav bort kläder

Frank var en av våra mest älskade idrottsmän och blev känd för sin färgstarka personlighet och hans upptåg skapade ofta rubriker i media. I sin bok ”Frank: Sanningen om lögnerna” som gavs 2011 ville han berätta sin version om vem personen bakom alla skriverier var.

Men nu efter hans bortgång avslöjas en okänd sida av brottaren, en sida som inte alla känner till. Den ideella organisationen ”Vid Din Sida” hyllar Frank i ett vackert inlägg och berättar vad Frank har betytt för alla hemlösa.

”Vila i frid, Bästa Frank. Vi och våra äldre hemlösa kommer alltid att minnas din fina omtanke! Du tog dig tid till att komma till vårt soppkök med vinterjackor och tröjor, och du stannade för att prata och umgås med våra äldre, till allas glädje.
En fantastisk idrottsman och en glädjespridare med ett stort hjärta av kärlek och omtanke. Du kommer vara enormt saknad. Våra varmaste tankar går till familjen och alla de som står dig nära” skriver de.

View this post on Instagram

?Vila i frid,Bästa Frank❤️ Vi och våra äldre hemlösa kommer alltid att minnas din fina omtanke!? Du tog dig tid till att komma till vårt Soppkök med vinterjackor och tröjor, och du stannade för att prata och umgås med våra äldre,till allas glädje✨ En fantastisk idrottsman och en glädjespridare med ett stort hjärta av kärlek och omtanke❣️Du kommer vara enormt saknad? Våra varmaste tankar går till familjen och alla de som står dig nära❤️ #vilaifrid #rip #göraskillnad #soppkök #äldrehemlösa #pensionär #fattigpensionär #brottare #atlet #frankandersson #mormor #morfar #farmor #farfar #mor #far #göraskillnad #tillsammans #äldre #alldelesförtidigt #brottning #grekiskbrottning #världsmästare #champ #stockholm #sverige #glädjespridare #vigörvadvikan

A post shared by ❤️VidDinSida-Sthlm-Officiell❤️ (@viddinsida.stockholm) on

Frank Andersson var en fantastisk idrottsman med ett hjärta av guld. Vi kommer för alltid minnas dig Frank och din generositet!

Dela vidare för att hylla en av våra största och mest älskade stjärnor genom tiderna.