Frisören hyllas av hela nätet för att han klippte 4-årige pojken. Anledningen är så himla fin.

4-årige Mason Lewis, som har autism, är rädd för frisörer. Han hade inte klippt sig på flera år – innan han träffade 26-årige James Williams som driver en frisörsalong i Wales.  

Denine och Jamie Lewis är Masons föräldrar. De hörde att James hade bra hand med barn och tänkte därför testa att ta med 4-årige sonen till honom. De träffade varandra – och några besök senare litade Mason på James.

– Han lade sig ned på golvet och lekte med en telefon, jag såg att han var bekväm där så jag lade mig ned bredvid och började klippa. Jag tänkte inte så mycket på det då, men det är det konstigaste stället jag utfört en klippning på, säger James till Aftonbladet.

Efter att James lagt upp bilder på golv-klippningen av Mason har medier över hela världen tagit upp historien. Och hyllningarna har strömmat in på sociala medier.
– Jag hade inte väntat mig att nå ut till så många. Det har berört många familjer med autistiska barn. Reaktionerna har bara varit positiva. Jag har fått kommentarer från USA, Australien, Canada och Nya Zeeland. De har tackat mig för att jag tog mig tid att förstå mig på Mason, säger han till Afonbladet.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna