Frun dör och maken rensar i skåpen – då hittar han ett brev som avslöjar en omskakande hemlighet

Att förlora sin livsparter efter 50 års äktenskap är en sorg som inte går att föreställa sig om man inte varit med om det själv. ”Vad ska jag göra nu?” är en fråga som säkerligen många ställer sig. 

När 80-årige Tony Tripanis hustru gick bort efter 50 års äktenskap var lyckan som bortblåst och tomheten ett faktum, men aldrig kunde han ana att hans liv skulle ta en oväntat vänding vid 80 års ålder. Efter hustruns död hittade nämligen Tony ett gömt brev som avslöjande en hemlighet som förändrade allt.

När Tonys hustru gick bort var det med tungt bröst som han började att rensa bland hennes saker i hemmet. Gömt långt in i ett skåp hittade han något som han inte alls var beredd på – ett brev, till honom från en annan kvinna, det berättar bland annat brittiska Metro

När Tony öppnade brevet och läste de första raderna fick han en stor chock. Brevet var 56 år gammalt och skrivet av en kvinna han var tillsammans med i 20-årsåldern. 

Shirley, som kvinnan hette, skrev att hon ofta tänker på Tony, men det var inte det som var bomben, längre ner i brevet skrev hon att hon har en son som heter Samuel, och att Tony är pappan. 

Youtube/Robgreen

Tony hamnade i chock. Han hade precis fått veta att han haft en son i 61 år utan att känna till det, och han förstod att hans fru gömt brevet eftersom att hon själv inte kunde få barn när hon levde.

Plötsligt fick Tonys liv en ny mening efter hustruns bortgång: han skulle hitta sin son. 

Efter ett gediget sökande så hittade Tony sin son med hjälp av Facebook. Enligt brittiska Metro ska återföreningen ha varit en känslosam sådan, då sonen berättade att han trott att hans pappa inte ville veta av honom eftersom att de aldrig fick något svar på brevet. 

Den här berättelsen visar att livet kan erbjuda oanade vändningar och att vi bör ta vara på de chanser vi får. 81-åringens liv har nu fått en ny mening, dela gärna om du blev berörd av berättelsen.