Gay-kille frågar väns mamma om han får sova över: Hennes klockrena svar får nätet att gapskratta

Alla älskar väl en mysig övernattning med kompisarna och Mason Brian Barclay är inget undantag.

Men denna homosexuella kille kände att han hade ett smärre problem när han ville sova över i sin bästa väns hus nyligen.

Hans bästa vän, Houston Shelton fick nämligen inte ta med killar hem för föräldrarna. Så hur skulle de ställa sig till att dotterns gay-kompis ville sova över?

Mason beslutade sig för att sms:a till Houstons mamma och fråga om det var okej – en rätt fin och gullig gest kan jag tycka.

”Hej Mrs Shelton! Detta är Mason Brian Barclay, jag är en av Houstons nya bästa vänner. Om hon har lite folk över på fredag, skulle jag, en mycket homosexuell man, få delta i pyjamaspartyt?

Hur fru Shelton svara?

Scrolla ner för att se konversationen själv, som Mason delade på sociala medier.

Mason Brian Barclay ville gå på sin bästa vän Houstons pyjamasparty, men hennes föräldrar tillät endast att flickor fick sova över hos familjen:

Han bestämde sig för sms:a Houstons mamma och fråga henne:

”Hej Mrs Shelton! Detta är Mason Brian Barclay, jag är en av Houstons nya bästa vänner. Om hon har lite folk över på fredag, skulle jag, som är en mycket homosexuell man, få delta i pyjamaspartyt? Jag tror det vanliga är att man inte tillåter att killar sover över är intresset för det andra könet, men i detta fall är det tvärtom”. 

Mammans svar? 

Titta själva här under… 

Twitter

Mason delade konversationen och folk var snabba med att kommentera:

Twitter

”Jag skulle vilja sätta fingret på att denna unga man var respektfull och ärlig nog att prata med mamman. Hennes dotter har en fantastiskt vän och jag är säker på att hon fått rätt uppfostran, baserat på mammans svar”.

”Min dotters 18-årsfest var ett pyjamasparty och med var hennes tre manliga gay-vänner. Jag har aldrig hört så mycket snack om killar, hår och smink i hela mitt liv”.

”Min dotter har gayvänner och självklart är de alltid välkomna att sova över. Den enda anledningen till att vi regler är exakt det han beskrev. Jag ser inte att någon skadas av att vara med på pyjamasparty. Jag har aldrig ägnat det en tanke för jag vet att de är bästa kompisar och i mitt hem ska ingen känna sig ensam!”

”Bra svar från mamman!” Jag tycker det är helt okej att han ska få vara med. Han verkar vara en kanonkille och de flesta tjejer har gaykompisar, varför skulle de inte kunna få sova över. Det är inte så att han skulle vilja ligga med deras dotter eller tjejerna… förmodligen inte pappan heller, tror jag.. haha!”

Vad tycker du om mammans svar? Dela gärna med dig av dina tankar i kommentarerna och sprid gärna denna artikel på Facebook!