Gifta tvåbarnspappan reste 160 mil för att ha sex med 9-årig flicka – men visste inte att det var en fälla

En gift tvåbarnspappa på 64 år åkte 160 mil hemifrån för att ha sex med en nioårig flicka, detta efter att ha kommit i kontakt med en man på en hemsida som lovade honom sex med barnet. När han kört sina 160 mil möttes han dock av något helt annat än det han planerat.

Efter att ha sökt runt på internet hittade 64-årige amerikanen Mark Andrew Nichols en hemsida där han kom i kontakt med en man som sa att han ville ha in sin dotter i modellbranschen. Efter en stund förstod Mark att pappan till flickan gillade tanken på att hans nioåriga dotter hade sex, och därför erbjöd han honom att komma och ha samlag med henne.

 

Ville att pappan skulle titta på när de hade sex

Mark, som är gift och har två barn, ska enligt Daily Mail ha svarat att han ville komma och besöka dem i Florida för att ha sex med nioåringen, men först ville ha veta att föräldrarna är helt bekväma med det. I mailkonversationen skriver Mark:
– Jag kanske skulle vilja titta på dig när du har sex med barnet. När du tar på henne och får henne att känna sig trygg. Därefter ha sex med henne själv. Skulle barnet vilja titta på mig och mamman när vi är tillsammans?

Lurades in i en fälla

Pappan som skrev att han gick igång på tanken lovade Mark att ha sex med flickan. De bestämde träff och Mark satte sig i sin bil för att åka 160 mil från sitt hem i Texas, men när han kom fram möttes han av något helt annat än en flicka.

Polisen hade lurat in Mark i en fälla. För att locka till sig potentiella sexförbrytare hade de skapat falska konton på internet. Tack vare det kunde Mark gripas när han kom fram, och han är för närvarande häktad, det uppger Daily Mail.

He 'travelled with candy and lube'

Posted by Daily Mail on martes, 10 de octubre de 2017

 

Tyvärr är verkligheten såhär mörk många gånger. Tack och lov så gjorde polisens arbete så att mannen åkte fast. Internet är en farlig plats när det kommer till sexbrott, dela gärna för att varna andra så att de är uppmärksamma på vilka de skriver med.