Glädjebeskedet: Björn Skifs släpper äntligen ny låt – och får fansen att jubla direkt

Som jag har väntat på att få höra nytt material från Björn Skifs!

Nu står det klart att den folkkäre artisten släpper en ny låt. Den heter ”Goodbye” och är en duett tillsammans med skönsjungande Nina Söderquist.

– Det är skitkul, säger Björn i en kommentar.

Det är i ett videoklipp på Facebook som Björn Skifs berättar om sina nya planer tillsammans med sångerskan Nina Söderquist.

– Det bästa med den här låten är att det är en duett. Jag har fått den stora äran att få spela den här med en av mina största idoler, säger Nina innan Björn hoppar in i bild och med ett stort leende säger:

– Säg det igen!


Foto: Maja Suslin/TT

Skifs får Söderquist att brista ut i gapskratt direkt. Man ser verkligen att artisterna har fått en fin kontakt.

– Det är skitkul, säger Björn Skifs.

Nu är det nära:-) Håll ut! Imorgon släpps Goodbye med Nina Söderquist och Björn. Njut av omslaget så länge.

تم نشره بواسطة ‏‎Björn Skifs‎‏ في 21 سبتمبر، 2017

Många av Björn Skifs fans har kommenterat inlägget och är glada över beskedet.

”Man blir ju glad bara av titta på Björn Skifs, sen höra honom. Den största i vårat avlånga land. Sångröst, naturlig, underbar humor och en fantastisk skådespelare, kan man begära mer?” skriver en av Skifs fans i en kommentar på Facebook.

Låten, som heter ”Goodbye”, går att lyssna på från och med fredag 22 september. Nina Söderquist har bland annat varit med i Melodifestivalen och Allsång på Skansen.

Men det är alltså nu som drömmen slår in för artisten – som alltså sjungit in en låt tillsammans med idolen Björn Skifs.

Jag blev riktigt upprymd av denna nyhet! Detta kan inte bli annat än bra. DELA nu vidare så att inga Björn Skifs- eller Nina Söderquist-fans därute missar detta! 

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna