Glädjebeskedet: Nu är måndagarna räddade – ”Bonusfamiljen” är äntligen tillbaka

Här är glädjebesked till alla som älskar succéserien ”Bonusfamiljen”.

På måndag har den tredje säsongen premiär på SVT.

Redan nu kan tittarna tjuvkika på en minst sagt händelserik trailer inför premiären.

SVT:s ”Bonusfamiljen” har hyllats av både kritiker och tv-tittare och lockat miljonpublik varje vecka.

I serien, som är skapad av Felix Herngren, hans fru Clara Herngren, systern Moa Herngren och Kalle Marthin har dessutom prisats med Kristallen för bästa tv-drama.

Erik ”Jerka” Johansson, Vera Vitali, Petra Mede och Fredrik Hallgren har huvudrollerna i ”Bonusfamiljen”. I de två första säsongerna hade även den folkkära artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson en stor roll. Men artisten gick bort samma dag som den tredje säsongen skulle börja spelas in.

Under det sista avsnittet av säsong två av ”Bonusfamiljen” gifte sig Barbro ”Lill-Babs” Svenssons karaktär Gugge med Bigge, som spelas av skådespelerskan Marianne Mörck. I och med ”Lill-Babs” bortgång har man nu skrivit om den tredje säsongen men i tidigare intervjuer har man berättat att  ”Lill-Babs” kommer att hedras under säsongspremiären.

För alla dem som inte orkar vänta till på måndag då serien äntligen drar igång kan man tjuvkika på den nya trailern som ”Bonusfamiljen” delar på sitt Instagram-konto:

SVT har tidigare berättat att det här är troligen blir den allra sista säsongen av den populära serien.

– Just nu finns inga planer på en fjärde säsong av ”Bonusfamiljen”. Men vi stänger inga dörrar i framtiden, säger Anna Croneman, programchef för SVT Drama, till Aftonbladet i en tidigare intervju.

Bonusfamiljen har premiär nu på måndag klockan 21.00 på SVT.

Älskar du också ”Bonusfamiljen”? Gilla och dela vidare om du också kommer se säsongspremiären.