Gravida Melinda knivhöggs i huvudet – efterlyser mannen som räddade henne

Gravida mamman Melinda Olivares var på väg till förskolan för att hämta sina barn.

Då blev hon attackerad med kniv av en okänd man.

– Jag hann inte se att det var en kniv, jag fick panik, säger hon till Aftonbladet.

Det var på tisdagen vid 15:45-tiden som Melinda var på väg till förskolan i Skärholmen i Stockholm för att hämta sina barn. Men när hon gått halva vägen märkte hon plötsligt hur en man närmade sig henne bakifrån.

Han gick till attack, och Melinda berättar att han sparkade mot den gravida magen, men att hon skyddade den. Hon såg att han drog upp en kniv. Den träffade nära tinningen och ögonen, skriver Aftonbladet.

– Jag hann inte se att det var en kniv, jag fick panik, säger hon till tidningen.

Det var då som en okänd, tredje man, dök upp. Han kom fram för att hjälpa henne – och skrämde samtidigt iväg gärningsmannen.

– Hade inte den personen räddat mig hade jag kanske varit död, säger Melinda.

Polisen kom till platsen samtidigt som Melinda fördes till sjukhus. Där har hon vårdats för skadorna. Samtidigt är en misstänkt gärningsman anhållen i sin frånvaro.

Nu har Melinda skrivit ett långt inlägg på Facebook som redan delats tiotusentals gånger. Melinda skriver att hon vill tacka mannen som skrämde gärningsmannen.

– Jag vill hitta honom och tacka honom, säger hon till Aftonbladet.

https://www.facebook.com/melinda.olivares.92/posts/841875919302378

Nu tycker jag vi delar det här vidare så att hjälten som visade civilkurage kan tackas för sin fina insats! Vi hoppas samtidigt på ett snabbt tillfrisknande för Melinda!