Gunhild Stordalen sjuk igen – vissa upp hjärtskärande bild: ”Jag har varit tyst en stund…”

Gunhild Stordalen lider av diffus kutan systemisk skleros, en sjukdom som angriper inre organ. Paret Stordalen har båda varit öppna om Gunhilds diagnos, och de har alltid sett till att informera omvärlden om hur det går. För inte alls längesedan kom de glada nyheterna att Gunhilds senaste behandling hade fungerat.

Gunhild Stordalen är också passionerad för sitt jobb med organisationen EAT, och hon har intervjuats flera gånger om kost och miljöutmaningar. De som följer Gunhild Stordalen på Instagram kan ha märkt att hon nyligen har varit väldigt tyst – vilket är ovanligt. Hon använder ofta Instagram för att lyfta de problem som hon är intresserad av, och för att ge en inblick i hennes hektiska vardag.

Idag skrev hon ett inlägg där hon öppnar upp om nått jobbigt – nämligen att hon är sjuk igen.

Foto: TT

För en kort tid sedan la Gunhild Stordalen upp ett inlägg där där hon bekräftade att det varit tyst från henne en stund, tillsammans med en förklaring på varför.

Hjärtskärande bild på Gunhild Stordalen

Den nya bilden är både rörande och hjärtskärande på samma gång.

Gunhild är ute på promenad med maken Petter Stordalen och hunden som hon visat stor kärlek till tidigare. En härlig bild med en detalj som avslöjar något sorgligt, nämligen att Gunhild få antibiotika igen.

”Jag har varit ganska tyst ett tag eftersom jag inte har känt mig bra på grund av en infektion. Men dessa två pojkar och antibiotika gör livet mycket bättre. Hoppas vara tillbaka snart – och kunna ansluta sig till EAT-drängbanden i uppförandet till EAT Forum 2019, ”skriver Gunhild tillsammans med bilden ovan.

Bilden har mottagits med många ”krya på dig”-hälsningar från följarna som vill visa sitt stöda till Gunhild.

”Du är en inspiration Gunhild”,

”Hoppas att du blir bättre snart”, skriver en annan.

Skriv gärna dina styrkekramar till Gunhild i kommentarsfältet på Facebook.