Här är Louise häftiga bild på månen. Ser du vad som döljer sig i den?

När jag promenerade hem i går kväll minns jag hur jag tittade upp mot himlen och såg en stor och härlig måne. Synen gjorde mig lite extra glad och det kändes som en härlig kväll. Men himlen i går kväll var lite extra speciell, något som Louise, 46, lyckades fånga på bild, uppger Aftonbladet.

När Louise gick ut på balkongen i Farsta i Södra Stockholm under natten mellan fredag och lördag fick hon t syn på månen och bestämde sig för att ta lite bilder.

Men det var sedan när hon kom in och började titta på bilderna som hon upptäckte något som fångade hennes uppmärksamhet.
– Det var först efteråt, när jag tittade på bilderna, som jag upptäckte att det var ett ansikte. Det var ganska tydligt tyckte jag, säger Louise till Aftonbladet.

Louise blev genast fascinerad och berättar att hon är en person som ser tecken i allt. Hon berättar vidare att hon tycker figuren uppe i molnen liknade en liten gubben. En gubbe som såg ut ut lite som Gud, Jesus eller kanske som gubben i månen. Louise säger även att gubben såg lite skeptisk ut.
– Han är inte sur men lite skeptisk. Det ser ut som att han säger: ”Hur tänkte ni nu?”, säger Louise till tidningen.

Jag tycker att Louise bild är häftig och kan verkligen hålla med om att det ser ut som en liten skeptisk gubbe som tittar ner.

Vad tycker ni att det ser ut som? Dela gärna med er av era tankar i kommentarerna och visa gärna bilden för era vänner för att se vad de tycker.

Publicerad av Newsner, gilla gärna