Han skulle inte ens sälja någon säng. Men när jag ser sms:n kan jag inte sluta skratta.

Det plingade till i Albin från Jönköpings telefon. En person ville köpa en säng av Albin, eftersom han och frugan hade haft sönder sin under en sexakt. Problemet? Albin hade ingen säng till salu.

Att köpa eller sälja saker på Blocket är inte alltid så lätt som man kan tro. Men den här mannens opåkallade uppriktighet är något utöver det vanliga. Det hela började dock ganska oskyldigt, med en vänlig förfrågan om att köpa en säng.

sang1

Här skulle man ju kunna tro att mannen skulle ge upp eftersom Albin uppenbarligen inte hade någon säng. Men inte den här killen. Han delade i stället med sig av intima detaljer från sitt kärleksliv.

sang2

När Albin återigen försökte förklara att han faktiskt inte hade det mannen efterfrågade började personen i andra änden att ifrågasätta hans attityd.

sang3

Albin tog en skärmdump på konversationen och lade ut den på Twitter. Där har den uppskattats rejält och har fått tusentals delningar. Till Omtalat.nu säger Albin att han inte har någon aning om varför mannen kontaktade honom.
– Jag bara fick det, helt utan någon anledning, och jag har inte lagt upp något på Blocket eller så, säger Albin.

Han har kollat upp numret i efterhand men det fanns ingen person registrerad på numret. Att det skulle vara någon av hans vänner som skojat med honom tror Albin inte.
– Alltså, nej, jag tror faktiskt inte det. Jag har kollat runt med kompisar, typ ”är det någon som driver med mig?” Det är så jävla skumt. Jag började garva så in i helvete, säger han till Omtalat.nu.

Publicerad av Ett gott skratt förlänger livet, gilla gärna för mer skratt: