Han trampar runt i snön och skapar en storslagen hyllning till populär tv-serie.

Det går att göra så mycket mer i snön än änglar, igloos och lyktor. På orörda ytor av snö bildas mönster så fort du sätter en fot där – och vissa personer är oerhört skickliga på att utnyttja detta i syfte att skapa konst. Vi har redan tidigare berättat om Simon Beck, mannen som knallar runt i snön till dess att han skapat närmast ofattbara konstverk. Nu har han varit i farten igen. Det här slutresultet såg jag inte komma, men visst är det läckert?!

Den här gången har Simon Beck nämligen valt att hylla tv-succén Game of Thrones, vars sjätte säsong har premiär i slutet av april.

Och det är inte heller vilken hyllning som helst – utan världens största i snö. Efter att ha trampat och trampat i flera timmar avslöjas det fantastiska resultatet när kameran zoomar ut.

Förutom programmets symboliska drake finns även uttrycket ”Winter is coming” (”Vintern är på väg”) att läsa, ett uttryck som används flitigt i tv-serien.

Dessutom ser det ju bara så underbart ut att knalla runt där i snön, i gassande solsken med en svårslagen vy över bergstopparna.

Titta bara på detta – och erkänn att det är riktigt läckert.

Dela gärna vidare om du har en vän som skulle tycka att detta var häftigt!