Här belönas anställda med miljonbonus – som ett tack för hårt arbete

När ett företag går bra finns det en lång lista av saker som vinstpengarna skulle kunna gå till. På Uddeholm i Hagfors har man valt att belöna anställda. Totalt får de 18 miljoner kronor att dela på lagom till midsommar. 
– Personalen har arbetat hårt under året för att förbättra verksamheten. Jag tycker att det är en viktig gest, säger Uddeholms vd Johnny Sjöström.

De som jobbar på ståltillverkaren Uddeholm i Hagfors kan glädjas åt en lite tjockare plånbok än vanligt i midsommar, då det varit ett lönsamt år för företaget. 

18 miljoner kronor ska fördelas på företagets 850 anställda, vilket ger 17 600 kronor var.
– Personalen har arbetat hårt under året för att förbättra verksamheten. Jag tycker att det är en viktig gest, säger Uddeholms vd Johnny Sjöström till Expressen

Uddeholms AB har haft bonussystem sedan några år tillbaka, och även om de senaste två åren varit bra toppar det inte den här bonusen. 
– Det är extremt roligt när det går så här bra och det är självklart trevligt att kunna tacka personalen genom att dela ut de här pengarna, säger Uddeholms vd Johnny Sjöström till Expressen. 

 

 
 

Läs mer om...