Här blir Körberg nobbad av världsstjärnan – direkt efter berömda framträdandet

Det är inte sällan som det florerar rykten om romanser och hemliga förhållanden mellan kändisar. Ibland ligger det sanning bakom det som sägs och ibland får man placera det under kategorin ”fake news”.

Det är däremot inte lika vanligt att kändisar går ut och berättar om när de blivit nobbade. Men härom dagen hände det när artisten Tommy Körberg var gäst i TV4-programmet ”Hellenius hörna”.

Kanske kände sångaren att tillräckligt med tid har gått sedan ha fick nobben för att han skulle kunna berätta om det offentligt, händelsen utspelade sig nämligen på 90-talet skriver sajten Uppskattat.

Man kan dock förstå att Körberg valt att inte prata om det tidigare – den som gav honom kalla handen var nämligen ingen mindre än världsstjärnan Céline Dion.

De flesta minns säkert duetten ”Beauty and the beast” från Disneyfilmen ”Skönheten och Odjuret” som Körberg och Dione sjöng in tillsammans. Många har också sett filmen där sångarna framför låten tillsammans i Göteborg. Klippet blev beryktat av en ovanliga anledning – en iskall blick som Céline Dion gav Tommy Körberg mitt under sången.

Nu berättar Körberg att hans duettpartner inte visade några varmare känslor när de gått av scenen. Efter framträdandet försökte han nämligen bjuda ut sångerska men fick minst sagt sval respons.

– Hon var ganska sur den där dagen, så jag ville få henne på gott humör. Få ett leende i alla fall, säger han i Hellenius Hörna.

Posted by Tommy Körberg Page on Thursday, 13 November 2014

 

– Jag försökte få med henne ut i Göteborgs vimmel, men det var tvärnobben. Jag tänkte vi kunde gå och ta ett glas. Men nej det gick inte.

Trots att det inte gick riktigt som han tänkt sig vill vi ändå hylla Tommy Körberg för hans mod. Vi borde alla göra som honom lite oftare: hellre riskera att få ett nej än att inte ens försöka!

Kolla in klippet här under, där Céline Dion ger Tommy Körberg blickan som nog kan frysa de flesta till is. Glöm inte att dela det här till alla som någon gång blivit nobbade – eller som aldrig vågar ta steget att bjuda ut någon 😉