Här gör Jenny Alversjö comeback i Nyhetsmorgon – tillbaka efter stroken: ”Som jag har längtat”

Jenny Alversjö är tillbaka i Nyhetsmorgon.

På torsdagsmorgonen gör hon sin första direktsändning i TV4 efter stroken.

Det var i slutet på oktober som tv-tittarna möttes av den otäcka nyheten att omtyckta TV4-profilen Jenny Alversjö förts till sjukhus med stroke.

Alversjö gick själv ut på sin Instagram och berättade att hon drabbats av en hjärnblödning.

”Hej alla ni underbara fantastiska tittare, är så glad och djupt rörd för alla fina hälsningar ni skickat”, skrev Jenny Alversjö i meddelandet som också visades upp i Nyhetsmorgon efter hennes sjukskrivning. 

Alversjö fortsatte: 

”Betyder oerhört mycket här i sjuksängen. Har ont i huvudet, men det är helt normal enligt läkarna. Tänk vad livet kan ändras snabbt.. Ta hand om er. Varje dag. Saknar er redan”, skriver Jenny och lägger också till ett hjärta i meddelandet.

Nu är Alversjö tillbaka. På torsdagsmorgonen, omkring tre månader senare, gör den omtycka programledaren sin första sändning i Nyhetsmorgon sedan stroken.

– Som jag har längtat och väntat, sade Alversjö i direktsändningen.

Vid rutinerade kollegan Steffo Törnquists sida leder Alversjö den flera timmar långa sändningen i TV4-huset på torsdagsmorgonen. Tidigare i veckan gästade hon ”Efter fem” i TV4 och berättade då att hon kände sig redo att börja jobba igen.

Hon berättade också om den dagen hon åkte in till akuten och beskrev sina symptom.

– Och då springer det fram människor överallt och trycker ner mig i en rullstol och in på akutintaget. Sen får jag jättebra hjälp. Och då först förstod jag att det här kan sluta riktigt illa, sade hon i TV4:s ”Efter fem”.

Och fortsatte:

– Jag är redo. Jag känner mig full av energi och jag känner mig stark. Det ska bli jätteroligt.

Nu önskar vi Jenny Alversjö varmt välkommen tillbaka! Ta hand om dig. Dela gärna vidare och önska henne all lycka.

TV: Sveriges TV-historia