Här klär Mannerström ut sig och överraskar cancerhjältarna med fina gåvan

Krögaren Leif Mannerström brinner för bra, god och näringsrik mat.

Och speciellt att riktigt bra mat ska serveras inom äldrevården och på våra barnsjukhus.

I nya programmet ”Hemliga miljonären” klär Leif Mannerström ut sig till en journalist – och överraskar vårdhjältar.

Superkörgaren Leif Mannerström har i många år varit engagerade i samhällsfrågor och brinner för hjälpverksamheter för bland annat hemlösa, utslagna och sjuka barn.

I nya tv-programmet ”Hemliga miljonären” en Mannerström en av flera svenska kändisar som klär ut sig för att överraska eldsjälar som brinner för välgörenhet.

– Jag ställer upp på det här för att jag brinner för det här. Många kan bli fattiga idag av olika anledningar. Sjukdom, skillsmässor, utslagenhet. Livet kan förändras på bara en minut, säger Leif Mannerström i programmet.

Mannerstrlm klär ut sig till en journalist från Skåne och överraskar Filip Plan och Fredrik Svensson, som driver den ideella organisationen ”Superhjältar mot cancer”.

De klär ut sig som Batman och Spiderman och leker med sjuka barn för att sprida gläde på sjukhuset.

Filip och Fredrik blir helt överraskade av den maskerade Leif Mannerström – som ger dem hela 30 000 kronor till deras arbete.

 

Tusen tack Leif Mannerström för din gåva till oss på 30 000 kr❤️ #hemligamiljonären #superhjaltarmotcancer #barnensbeskyddare #leifmannerström

Ett inlägg delat av Superhjältar mot cancer (@superhjaltarmotcancer) Apr 24, 2017 kl. 12:44 PDT

Så fint gjort Leif! Och ett stort tack till alla eldsjälar som arbetar ute i samhället med att hjälpa sjuka och utsatta personer – dela gärna!  

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna