Här överraskar kollegan Tilde med ett nakenklipp i direktsändning: ”Nej vad genant”

I veckan var det premiär för TV4:s nya satsning ”Efter fem” med programledaren Tilde de Paula Eby och sidekicken Axel Pileby.

Programmet gör stor succé och hade i genomsnitt 390 000 tittare under premiäravsnittet.

Varje eftermiddag den här veckan har tusentals svenskar bänkat sig framför sina tv-apparater och skärmar för att följa TV4:s nya storsatsning ”Efter fem” där Tilde de Paula Eby tillsammans med Axel Pileby sammanfattar nyhetsdagen och bjuder in kända profiler. Programmet, som drog igång i måndags, har hyllats av tittarna för sitt innehåll.

I onsdagens avsnitt bjöds det på ett något annorlunda inslag då Axel Pileby överraskade sin kollega Tilde de Paula Eby med ett udda nakenklipp som får Tilde att rodna.

I programmet visar Axel upp ett ovanligt restaurangkoncept som blivit en snackis, en nudistrestaurang där man sitter naken och äter.

– Nej, utbrister Tilde och fortsätter:

– Jo men det är inget fel med det. De är ju superfina om de trivs i det där. Men min första sponta reaktion var ett stort; nej vad genant, säger Tilde.

Samtidigt konstaterar hon att de som serverar gästerna på restaurangerna har kläder på sig.

– Det är kanske därför det gick åt skogen, den här restaurangen lades ner nyligen. Det kanske är tur det, berättar Axel.

Härliga och roliga Tilde de Paula Eby och Axel Pileby. Så kul att se er i ”Efter fem” och att ni bjuder på er själva.

Dela om du också tycker att programledarduon gör ett kanonjobb i TV4.