Här skrapar Hysén Triss i TV4. Grattis till vinsten, Glenn!

På fredagsmorgonen var det dags: Glenn Hysén var på besök i TV4-studion för att skrapa sin Trisslott. Fotbollslegendaren hade med sig sitt turdjur Hugo i studion. Men det hjälpte inte – Hysén fick nöja sig med 50 000 kronor, den minsta summan som lotten ger. – Jag kanske ska ge pengarna till mina barn. Vi får se vad som händer. Jag var fruktansvärt nervös nu på morgonen, skönt att det hela är över nu, säger Hysén, enligt GT.  

Annons: Här kan du också vinna miljoner! 1000 kr tillbaka om du förlorar första spelet hos Expekt. Kolla in här!

I dag har han ju alla anledning att glädjas. Men det var inte långt i från att han inte vann något alls. Legendaren var nämligen nära att kasta lotten innan han ens skrapat den.

Det var i slutet på förra året som Glenn på bussen för att åka och hälsa på sin flickvän Therese Skoglund i Kungälv. Innan bussturen stannade han på Pressbyrån. Han köpte en banan, en Ramlösa och tidningen GT. Samt två trisslotter. Efter att ha löst korsord och käkat upp bananen slängde han påsen i en papperskorg på bussen.
– Precis när jag skulle gå av kommer jag ju på att jag hade köpt två trisslotter – så jag började gräva där som en tok i papperskorgen och fick letat upp lotterna, sa Glenn Hysén till GT.

När han väntade på sin flickvän på bussstationen skrapade han så till slut lotterna. Den visade tre tv-apparater – vilket innebär att man får åka till TV€ och skrapa i tv. Det insåg dock inte Glenn.
– Jag frågade om det här var något att vara glad för. Det var tre tv-apparater med 60 spänn i varje ruta och de blev änna lite chockade. Själv trodde jag att alla lotter med tre tv-apparater kastades i en stor tombola och att det från de lotterna drogs en som får vara med i tv, sa han.

Annons: Här kan du också vinna miljoner! 1000 kr tillbaka om du förlorar första spelet hos Expekt. Kolla in här!