Foto: AP Photo/John Raoux/TT/Shutterstock

Här vill Trump kyssa alla män och kvinnor i publiken: ”Jag känner mig så stark”

Donald Trump förklarar att han är frisk från coronaviruset.

Nu vill han kyssa sin publik.

Här är presidentens senaste utspel i natt.

Trump på möte i Florida i natt. Foto: AP Photo/John Raoux/TT

– Jag är väldigt ung och i utmärkt form. Enligt medierna förvränger jag sanningen. ”Han säger sig vara i utmärkt form, men han är väldigt ung”. Det är de som är de verkligt sjuka, sade Donald Trump från talarstolen i Florida.

Presidenten höll ett tal inför massvis av människor vid Orlando Sanford International Airport där massor av människor hade samlats för att heja på Trump i valkampanjen.

FLORIDA! Send in your absentee ballot if you have requested one. In-person Early Voting begins next week—so get your…

Gepostet von Donald J. Trump am Montag, 12. Oktober 2020

– Jag känner mig så stark när jag kommer in här. Jag skulle kunna kyssa varenda en av er! Jag skulle kunna kyssa killarna och alla ni vackra kvinnor. Jag skulle vilja ge er alla en rejäl kyss, sade Trump.

Donald Trump, som nyligen låg inlagd på militärsjukhus i coronaviruset, förklarade i en intervju med Fox News i helgen att han nu är frisk från covid-19.

– Jag besegrade det här galna hemska Kinaviruset, säger Trump till kanalen.

– Vita husets läkare är de bästa, som ni vet. De säger att jag inte alls sprider smitta. Jag har klarat det högsta testet och jag är i fantastisk form, säger Donald Trump till Fox News.

Oscarsson: ”Säga vad man vill, Trump är enormt underhållande”

Trumps motståndare till presidentposten, demokraten Joe Biden, håller sina tal inför begränsad publik ur smittspridningssynpunkt.

– Säga vad man vill, men Donald Trump är enormt underhållande som presidentkandidat, och publiken älskar honom. Han hade en jättepublik i natt i Florida. Till skillnad från stackars Joe Biden som ibland bara har 20-30 personer, men det beror ju på att Biden begränsar publiken på grund av smittspridningen, säger TV4:s politiske expertkommentator Marcus Oscarsson i Nyhetsmorgon.

Det amerikanska presidentvalet mellan republikanen och sittande presidenten Donald Trump och demokraten Joe Biden avgörs 3 november.

Här kan man se ett klipp hur det såg ut i natt när Trump höll sitt tal (klipp från Trumps egen Facebook-sida):

It was great to be back in my home state of FLORIDA to make my official return to the campaign trail. I am energized by…

Gepostet von Donald J. Trump am Montag, 12. Oktober 2020

Vad tycker du om detta? Skriv gärna en kommentar och dela vidare.

Få vårt nyhetsbrev

* indicates required