Foto: PETA Asia

Hemska bilder avslöjar: Djurplågeri på populära turistorten – slår hästar och kameler

.

Här avslöjas misshandeln av djuren – på turistorten i Egypten. 

Nu larmar djurorganisationen PETA Asia för hur djuren behandlas av människor.

Varning för starka bilder nedan.

De nya bilderna som nu sprids från Egypten chockar människor världen över. På ett videoklipp från djurorganisationen PETA Asia avslöjas hur djur som används vid ridning och dragning i samband med landets turism misshandlas och vanvårdas.

Foto: PETA Asia

– Vi uppmanar det egyptiska turistministeriet att ersätta djuren med moderna fordon så att turister kan ta del av landets rika historia utan att stödja grymhet mot djur, säger Elisa Allen chef på PETA i England till brittiska Metro, uppger Expressen.

Bilderna från Egypten visar att djuren misshandlats och flera tycks vara ordentligt undernärda.

”PETA:s senaste undersökning i Egypten har visat förfärlig vanvård av hästar och kameler som är tvungna att dra besökare på ryggen eller i vagnar på de främsta turistområdena i värmen utan tillgång till mat, vatten eller skugga”, skriver PETA Asia på sin hemsida.

Organisationen larmar nu för detta – och menar att arbetande djur borde förbjudas i Egypten.

”På den beryktade Birqash Camel Market, som levererar kameler till några av turistplatserna, blev djuren ordentligt slagna med pinnar. Som PETA:s undersökande foton visar, är besökare som väljer att rida ett av dessa djur direkt ansvariga för smärtan och eländet”, skriver PETA Asia.

Foto: PETA Asia

Här är djurorganisationen PETA Asias videoklipp som avslöjar vanvården av de blödande djuren.

Dela gärna vidare om du också tycker att detta måste få ett stopp!