Hennes klipp har setts över 90 miljoner gånger på några dagar.

 

Om du inte har sett det redan så är du nästan ensam i världen. Den här videon har fått över 90 miljoner visningar på bara några dagar och när du ser den kommer du förstå varför. Den är HELT otrolig. Det är det mest sedda liveklippet på Facebook någonsin!

Det handlar om Candace Payne som ska öppna ett paket med en Star Wars-mask i. Men det spelar ingen roll om du inte gillar Star Wars. Det är reaktionen som Candace bjuder på som är helt magisk. Det är en glädje som sprids som är omöjligt att värja sig emot. Man blir helt enkelt på bra humör om man ser det. här klippet Det GÅR inte att inte bli det! Jag älskar när hon förklarar att hon köpte leksaken till sig själv för att hon blev förtjust och inte till sin barn (men hon lovar ändå att de ska få leka med den). Kolla in filmen här nere och din dag kommer bli cirka 40 procent bättre!    

Liveklippet som heter ”Det är de små glädjeämnena i livet” har fått extrem spridning. Med över 90 miljoner visningar på bara några dagar är det Facebooks mest sedda liveklipp genom tiderna. Candace har blivit mega kändis över en natt och har redan fått leksaksspons av företaget som ligger bakom masken. Det skulle inte förvåna mig om hon får en liten roll i nästa Star Wars-film.

Se och njut!

Dela gärna för att sprida Candace härliga glädje!

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna