Hon har bindan som doftgran i protest mot företaget. Nu sprids hennes Facebook-inlägg över hela Sverige.

22-åriga Evelina Glad från Sättraby köpte ett paket bindor från Always men reagerade på hur de luktade. Den starka parfymlukten gjorde att de passade bättre som doftgran i bilen än som mensskydd, tyckte hon.

Sagt och gjort, hon hängde upp en binda i framrutan och tog en bild som hon sedan la ut på Always facebooksida.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Här är en mer passande användning för de nya bindorna med ”doftneutraliserande teknologi”(för alla er, som liksom mig, r…

Posted by Evelina Glad on den 20 maj 2015

Inlägget har nu gillats av hundratals, och flera personer håller med om att bindorna doftar för starkt. En tjej skriver i kommentarsfältet att hon brukar ha dem i skorna.

Evelina var dock tvungen att ta ner bindan från bilen eftersom den luktade för starkt. Hon har pollenallergi och klarade inte av doften.

Always nya bindor ska ha en ”luktneutraliserande teknologi”, men enligt Evelina luktar de så starkt så att det svider i ögonen.

– Det luktar i hela badrummet när man öppnar förpackningen. Jag har sett folk som skrivit att lukten sätter sig i byxorna och inte går att tvätta bort, säger hon till Aftonbladet.

Always har inte kommenterat Evelinas bild ännu.

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.