Hon klär av sig och imiterar kändisarnas Instagrambilder – resultatet är hysteriskt

Hollywoodkändisarnas poserande och utmanande bilder på Instagram får dagligen miljoner gilla-markeringar och kommentarer. Så varför inte efterlikna dem? Det var vad komikern Celeste Barber tänkte när hon fick den briljanta idén att imitera några av de mest uppmärksammade kändisbilderna på Instagram.

Mellan originalbilderna och Celestes versioner finns dock en liten, liten skillnad, och vi och resten av nätet fullkomligt älskar hennes tolkningar.

Det var i våras som bilder från komikern Celeste Barbers Instagrambilder började att spridas i takt med en löpeld på nätet. Bilderna är inte som de bilder vi är vana vid att se på Instagram, men det finns något bekant över dem. Celeste låter sig nämligen inspireras av kändisarnas virala Instagrambilder – genom att imitera exakt vad de gör på bilderna. 

Nu är Celeste tillbaka med nya hysteriska imitationer av stjärnorna, bilder som får nätet att vika sig av skratt. Se själv:

Instagram/celestebarber 
Instagram/celestebarber

Att spela piano i endast sneakers eller att posera avklädd i en spänd pose i köket kan kännas naturligt för Hollywoodkändisarna, men Celeste oretuscherade tolkningar visar hur orealistiska vissa poseranden faktiskt är.

Instagram/celestebarber
Instagram/celestebarber 

Här kan vi snacka om en tjej som bjuder på sig själv och visar att det finns en verklighet på Instagram.
Dela gärna om du tycker att Celestes bilder är klockrena.