Hon mobbades i tre år och slutade äta. Men herregud! Hämnden när han bjuder ut henne är så himla bra.

När Louisa Manning var 12 år blev hon mobbad för sin vikt, hennes ben kallades håriga och hon fick öknamnet ”Manbeast”.
Under åren som kom åt hon knappt någonting. Här är hon i dag:

Foto: Facebook.

Men efter åtta år hände någonting väldigt intressant. En av killarna som mobbat henne i skolan bjöd ut henne på en dejt.
Hon tänkte först säga nej, men kom i stället på en helt fantastisk plan!
Hon beslöt att de skulle ses på en restaurang för middag, men gick dit tidigare och bad servitrisen lämna en handskriven lapp och ett foto.

Texten på brevet:

Hej

Jag är så ledsen att jag inte kan hänga med i kväll.

Minns du i årskurs 8 när jag var tjock och du gjorde narr av min vikt? Inte? Jag minns – jag spenderade de kommande tre åren att äta mindre än ett äpple om dagen och jag beslutade mig för att hoppa över middagen.

Minns du mina hopväxta ögonbryn som du hånade? De håriga benen som du vad så äcklad av? Kommer du ihåg att varje dag de närmsta tre åren kallade du och dina vänner mig för Manbeast? Nej, det kanske du inte gör, för då hade du nog inte bjudit ut mig åtta år senare efter att ha sett hur jag ser ut nu och bestämt dig för att jag är knullbar nog att bli behandlad som en människa.

Jag tänkte att jag skulle skicka det här till dig som en påminnelse. Nästa gång du tänker på mig, tänk på den här flickan på fotot, för det är hon som precis dissat dig.

Louisa

Gilla gärna Newsner för fler artiklar som den här.