Hon slog sig ned och åt frukost med en hemlös man. Nu hyllas poliskvinnan av en hel värld.

Tianna S. Greene var ute och gick en morgon när hon plötsligt fick syn på något ovanligt. Hon fotade det hon fick se och hennes bild gör nu stor succé på nätet och jag kan verkligen förstå varför.

Det som fick Tianna att reagera utspelade sig på en bensinstation i Florida. Där, på backen, satt en poliskvinna och åt frukost tillsammans med en hemlös man.

Tianna tyckte att det såg så fint ut att hon bestämde sig för att ta kort på deras gemensamma frukoststund. Bilden postade hon på Facebook och den gör nu stor succé. Över 2 500 personer har delat bilden vidare.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

I don’t know this officer, but, I admire her today and everyday. It appeared that she purchased this gentleman’s…

Posted by TiAnna S. Greene on den 16 juli 2015

Poliskvinnan som hyllas för sitt fina initiativ heter Erica Hay. Hon vill själv inte göra någon stor sak av det hela.
– Han satt där helt själv, så jag köpte lite mat och gick och satte mig och åt med honom. Ingen vill äta ensam, jag gillar att äta tillsammans med någon, säger hon till Today.

Jag håller verkligen med Erica i det hon säger om hemlösas situation.
– Isoleringen är det värsta med att vara hemlös. De är isolerade från alla andra och jag tror att alla typer av kontakt är positiv, säger hon.

Om vi hjälps åt att sprida det här fina initiativet kan vi förhoppningsvis inspirera ännu fler att uppmärksamma utsatta människor.

Publicerad av En jämlik värld, gilla gärna