Höstmys: Här är alla stjärnor som gästar nya säsongen av ”Hellenius hörna”

Alla bra tv-premiärer är det bästa med hösten! Jag älskar att krypa ner i soffan under en varm filt och titta på mina favoritshower.

Bland det mest underhållande de senaste åren har definitivt varit TV4:s ”Hellenius hörna”. Där intervjuar och skojar programledaren David Hellenius med kända och folkkära gäster. Leif GW Persson, Björn Skifs, prins Carl Philip, Mia Skäringer… gästerna i ”Hörnan” har varit många genom åren. Nu är det dags för en ny säsong – och nu presenteras några av gästerna som kommer till programmet, skriver Aftonbladet.

En bild från tidigare säsonger där bland andra Robert Gustafsson och Rolf Lassgård var gäster. Foto: Facebook/Hellenius Hörna

David Hellenius har under åren hyllats som en av våra bästa programledare.

I premiärprogrammet för höstens säsong av ”Hellenius hörna” gästas komikern och programledaren av statsminister Stefan Löfven, skådespelaren Bahar Pars, som vi sett i filmen ”En man som heter Ove”. På scenen står artisten Molly Sandén.

I andra programmet är det artisten Carola Häggkvist och skådespelaren Marie Göranzon som dyker upp för att tala med programledaren.

Foto: Facebook/Hellenius Hörna

I program nummer tre är det dags för TV4-kollegan Tilde de Paula Eby att gästa ”Hörnan”. Artisten Ola Salo och regissören/skådespelaren Felix Herngren är också klara.

I fjärde programmet kommer en lite udda duo: ”Wallander”-skådespelaren Krister Henriksson samt artisten och tv-profilen Samir Badran.

Sedan är det inte helt klart i vilken ordning gästerna kommer till studion – men andra klara gäster är: Tomas Ledin, Carina Berg, Bianca Ingrosso och Ernst Kirchsteiger.

Gilla gärna om du också gillar att titta på ”Hellenius hörna”!