Husse kommer hem till deprimerad hund, får sitt livs chock när han ser vad vovven gömmer

Kärlek är den starkaste kraften i världen.

Saker som ras, religion, eller kön spelar ingen roll när två varelser älskar varandra.

Vänskap är en annan form av kärlek och det finns inget sötare än när djur bildar ett oskiljaktigt band av vänskap.

Det är också självklart att djur också kan känna stor sorg när de förlorar en kär vän, något som drabbade hunden Crosby – dubbelt upp.

imgur/squishiepeachies

”För cirka sex månader sedan förlorade Crosby sin kattvän och för drygt en månad sedan förlorade han sin bästa hundvän, som han har haft som bästis sedan han var åtta veckor gammal”, berättar Crosbys ägare för Lovemeow.

Crosby är en fantastisk hund som mycket lojal mot sina vänner och familj, förlusten av både kompisarna tog väldigt hårt på honom.

Först tänkte Crosbys husse att hunden var som vanligt. Men det skulle snart bli uppenbart att Crosby både kände sig ensam och längtade efter en vän.

En dag när husse kom hem från jobbet förväntade han sig att hans älskade hund skulle vänta på honom vid dörren.

Crosby var visserligen där, men i stället för att vara glad och vifta på svansen verkade hunden försöka få sin ägare uppmärksamhet. När han väl fick det rusade Crosby in i badrummet och det som låg där chockade husse.

imgur/squishiepeachies

”Jag har aldrig sett denna lilla katt förut, och även om jag har en lucka i dörren, sitter den alldeles för högt från marken för den lilla krabaten skulle kunnat smyga sig in. Det måste varit Crosby som tagit in henne. Kattungen var också kusligt lik den kattvän som Crosby förlorade för 6 månader sen”, säger husse.

Mannen gick runt till alla sina grannar och frågade om den lilla katten tillhörde någon av dem. Alla nekade, men någon nämnde att de kan ha sett katten någon gång på gatan.

”Jag tog den till veterinären för att se om hon var mikrochippad, men det var hon inte. Hon var dock kastrerad sedan några dagar tillbaka och var ungefär fyra månader gammal”.

imgur/squishiepeachies

Mannen tog katten till ett närbeläget katthem, men de hade fullt och kunde inte göra annat än att avliva katten.

Det var upp till mannen att avgöra ödet för den lilla kattungen – inget vidare svårt val när Crosby uppenbarligen ville ha en ny vän.

Husse bestämde sig för att ta katten fick följa med hem och bli en del av familjen.

Crosby svar? Han vaktade och sov vid den lilla kattens sida, varje natt. De två blev bästa vänner på ett något udda sätt, men nu är de oskiljaktiga och hunden beslut kan ha räddat kattens liv.

imgur/squishiepeachies

Vi älskar den nya vänskap som blommade upp mellan dessa underbara djur! 

Utan Crosby kärleksfulla famn och instinkt kan denna lilla kisse aldrig hittat ett kärleksfullt hem. Bra jobbat, Crosby! 

Om du också tycker detta är en fantastisk historia, då DELAR du den med en vän!