Ingen ser svårt skadade kvinnan i diket – då dyker främmande hunden upp och gör det ofattbara

36-åriga Shannon Lorio från USA fick uppleva mer dramatik på en dag än de flesta gör under en livstid. Efter ett bråk med sin sambo råkade hon köra av vägen i en skarp kurva. Hon hamnade i diket och kunde inte röra sig på grund av de svåra skadorna.

Shannon blev liggandes, och eftersom att hennes bil kastats långt från den avlägsna vägen var det ingen som såg henne där hon låg, trodde hon. Bland det sista hon minns är en stor hund som ställer sig över henne och öppnar sina käkar. 

Shannon minns smärtan av att glassplittret träffar henne medan hon kastas ut ur bilen. Efter två tvära kurvor tappar bilen fästet på vägen och åker av. Shannon slungas ut och får hårda slag och skrapsår som gör att hon blöder mycket. Hon inser snabbt att hon inte kan röra sig, och tanken slår henne att hon kanske kommer att dö, då händer nästa chockerade sak. 
– Jag hade skrapsår överallt och jag förlorade mycket blod. Det kändes som att tiden stod stilla då det var på en avlägsen plats. Ingen bil körde förbi, ingen kommer förbi för att hjälpa till, förrän en stor hund dyker upp från ingenstans, berättar Shannon för tv-programmet Heroes Among Us.

Hunden ställer sig ovanför orörliga Shannon och öppnar sina käkar, och just när hon drabbas av panik börjar han att slicka henne i ansiktet. 

Men det tar inte slut där. Efter att hunden tagit bort det värsta blodet från Shannon börjar han att rulla och dra henne från diket. Han kämpar med att dra henne flera meter, tills hon är inom synhåll för de som passerar vägen.
– Den här hunden gjorde allt. Jag tror ärligt talat i mitt hjärta att om inte han hade gjort det han gjorde hade jag inte varit här idag. Jag tror faktiskt att jag hade dött, berättar 36-åringen.

YouTube/Heroes Among Us

Tack vare att hunden släpade Shannon flera meter så kunde förbipasserande hitta henne och få henne till sjukhuset. Hunden hade ingen ägare, men efter hans räddningsinsats togs han till Humane Society där han blev adopterad av canine search och räddningstränaren Heidy Drawdy. 

Nu tränas hunden för att bli certifierad som en räddningshund, eftersom att det verkar vara hans kall. 
– Han räddade mitt liv utan någon som helst träning. Tänk då vad han kan åstadkomma om han tränas., säger Shannon och tillägger:
– Personligen så tror jag att alla hundar är hjältar.

Den här händelsen berörde mig på djupet. Den hemlösa hunden sprang fram och förstod vad han behövde göra för att rädda Shannons liv. Dela gärna för att visa andra vilka fantastiska djur hundar är.