Jag som inte vågade fråga doktorn om min knöl. Men vänta tills du ser vad dessa patienter gjorde.

Vissa saker tror man är självklara, men så är inte alltid fallet.
Den här tråden på reddit är det ultimata beviset för det.
Under rubriken ”Saker du sagt till en patient, som du var säker på var allmänt känt” samlar doktorer märkliga möten med patienter.
Det är svårt att veta om man ska skratta eller gråta.

.ad-container-normal {display: none;} .ad-container-narrow {display: block;} @media all and (min-width:800px) { .ad-container-normal {display: block;} .ad-container-narrow {display: none;} }

Gilla gärna Newsner för fler viktiga artiklar.

1.

”En kvinna kom med sin sex månader gammal baby för en rutinkoll och hade vad som såg ut som kakao i nappflaskan. Jag försökte förklara för henne artigt, varför inte bör ge barnet någon kakao. Hon avbröt mig och sa: ”Åh, oroa dig inte, det är inte kakao. Det här är kaffe. Han älskar det. ”

2.

”Jag är apotekare. En dag kom en ung kvinna kom för att hämta en preventivring. När hon återvände efter en månad för att få en ny, hade hon ringen som ett armband runt handleden. ”

3.

”En patient kom för att få testas för könssjukdomar. Han hävdade att han bara haft en partner. Dessutom skulle det göra honom någonting om han skulle ligga med en annan, eftersom han använde alltid kondom och sköljde noggrant efter varje användning. ”

4.

”Jag är veterinär. När jag var tvungen att förklara för en desperat kvinna att fästingarna som hon frenetiskt försökt att ta från bort sin hund med pincett, i själva verket var hans bröstvårtor. ”

5.

”En kvinna skulle få en fot amputerad och hon skulle underteckna blanketterna för det. Hon verkar inte vara särskilt orolig. På frågan varför det var så, sa hon att hon redan visste det var okej, eftersom den växer snart tillbaka. ”

6.

”En kvinna ordinerades östrogenplåster, med instruktioner att sätta på sig ett nytt varje dag. Vid nästa besök hos doktorn sa hon att hon inte gillar plåstran för att någon plats kvar att sätta dem på kroppen. I själva verket hade hon hela kroppen, snarare än att ersätta dessa saker varje dag. ”

7.

”Mamman till min bästa väns syster är på ett sjukhus i ett område där det finns en hel del gängvåld. Hon hade mer än en gång för att förklara familjemedlemmar till de skott som du inte kan transplantera hjärnan efter ett huvud skott. ”

8.

”Jag är en sjuksköterska. En dag ljöd larmet hos en patient. Jag rusade in i rummet och väntade mig det värsta. Och vad ser jag? En släkting skulle bara sticka elektroderna till patienten på sin egen rygg. Han sade: ”Min rygg dödar mig, en klämd nerv eller något. Så jag ville låna elchockskuddarna några minuter. ”

9.

”En kvinna har sitt barn värmde ugnen ugnen och höll en hand mot den. Med den andra handen kände hon barnets temperatur. Hon berättade att hennes barn hade 120 grader i feber. ”

10.

”En 16 år gammal tjej trodde att hon var gravid, men hade ingen aning om var hennes vagina sitter. När vi berättade för henne sade hon: ”Jag trodde det skulle vara här” – och pekade på sin navel! Som det visade sig, har hon sin pojkvän regelbundet legat med henne i naveln (och genom bakdörren) och hon trodde att hon skulle bli gravid den vägen. ”

11.

”Jag är farmakolog. En dag klagade en kvinna på att vår medicin inte skulle fungerade mot kattallergi. Som det visade sig så har hon använt sprayen, som faktiskt är tänkt att andas in, sprutas på hennes katt. ”