Jägare hittade försvunnen julpost i skogen

Arne Karlsson var ute med två vänner från jaktlaget i tisdags för att jaga älg, mellan Granhult och Vithult. Men vad de fick se under några små granar i skogen hade de inte väntat sig – där låg nämligen en postsäck med julkort som någon slängt.

– När jag var på väg tillbaka på en liten skogsbilväg låg det en stor hög med julpost under några granar, säger Arne Karlsson till Smålandsposten.

Säcken var full med kort och brev som hade öppnats, där låg också en del små presenter som hade tagits ur kuverten. 

Arne och hans kamrater kontaktade polisen hämtade upp posten.
– Jag tyckte det var beklämmande att läsa och se att det var folk här i trakten som inte hade fått sin julpost, säger Arne Karlsson. 

Enligt Aftonbladet har posten nu lämnats över till PostNords personal som ska se till att de kommer rätt, trots viss försening. De ska ha stulits från en brevlåda i Norrhult.

– Jag tycker det är tragiskt att man tar kort och brev som kanske någon liten tant skrivit till sina barnbarn, säger Arna till tidningen.

Jag hoppas verkligen att alla får sin post nu och att de som ligger bakom detta får sitt straff. Det går inte annat än att hålla med Arne om det är skamligt att någon ska göra så här!