Jennifer Aniston har fått nog av kroppshetsen. Nu ryter hon ifrån.

Världsberömda skådespelaren Jennifer Aniston har i åratal omgärdats av graviditetsrykten. I och med det har hon konstant blivit bedömd för hur hon ser ut. Nu har Aniston fått nog av kroppshetsen – och bestämt sig för att en gång för alla ryta ifrån.

– För att undvika missförstånd, jag är inte gravid. Jag har fått nog, skriver hon på Huffington Post.

Enligt Aftonbladet började gravidryktena kring den föredetta ”Vänner”-stjärnan åter snurra efter att smygfotade bilder på hon och hennes make Justin Theroux börjat cirkulera i medierna. Detta har pågått i åratal, och Jennifer har konstant blivit dömd efter hennes utseende i spekulationerna, men den här gången ryter hon ifrån. Hon har fått nog av kroppshetsen.

 

 

I ett inlägg på amerikanska sajten Huffintgon Post säger hon sitt – och uppmanar människor att se ut hur de vill och strunta i vad medierna säger.

– Den senaste månaden har fått mig att förstå hur mycket vi definierar en kvinnas värde baserat på hennes äktenskap och moderskap. Det här är vad jag har att säga i ämnet: vi är hela med eller utan en man, med eller utan ett barn. Vi får bestämma själva vad som är vackert när det kommer till våra kroppar. Det beslutet är vårt och bara vårt. Jag är trött på den bodyshaming som sker dagligen.

 

Väl rutet, Jennifer! Vi bestämmer själva över våra egna kroppar. Dela gärna om du håller med.