Jenny Alversjö rusas akut till sjukhus direkt efter Nyhetsmorgon

Allting verkade lugnt men direkt efter sändning förändrades allt. TV4-profilen Jenny Alversjö tvingades åka direkt till sjukhus och berättar nu om kaoset som bröt ut.

”Tvära kast. Direkt från sändning i hög fart till akuten”, skriver Jenny Alversjö.

Under torsdagen rullade morgonen precis som den skulle i Nyhetsmorgon. Jenny Alversjö ledde programmet tillsammans med kollegan Steffo Törnquist. Ingen kunde ana det kaoset som snart skulle bryta ut.

Direkt efter sändning började hon genast må dåligt och fick skickas akut med ambulans till sjukhus.

”Tvära kast. Direkt från sändning i hög fart till akuten. ”Det här är en konstig körning” sa taxichauffören och gasade på. In direkt, 40-graders feber och den ”låsning” i ryggen jag försökt träna bort i en vecka var svår infektion i njuren”, skriver Jenny Alversjö på Instagram.

Nu är hon inlagd för vård och kvar på sjukhuset.

”Nu inlagd på njurmedicin och blir omhändertagen av fantastisk personal. Livet”, skriver Jenny Alversjö i ett inlägg på Instagram där hon delar med sig av en bild från sjukhussängen.

Kollegans kärlekshälsning

Krya på hälsningarna till tv-profilen kommer in i mängder och bland annat kollegan Tilde de Paula skickar kärlek till Jenny.

”Va??? Baby…”, skriver TV4-kollegan Tilde de Paula Eby.

Även kollegan Soraya Lavasani skickar hälsning.
”Krya darling ?”
Folkkära artisten Jessica Andersson skickar ”krya på dig” till Jenny.

”oj! Ta hand om dig vännen”, skriver Anja Persson.

”Så obehagligt! Krya på dig”, skriver Linda Lindorff.
Oj hur snabbt det kan vända. Nu skickar vi allt vårt stöd och styrka till Jenny genom att trycka på gilla-knappen för att snart få se henne frisk igen!