Foto: Matthew Bargo, Wikimedia commons/Instagram

Jessica Anderssons son har växt upp – nu hyllas han efter mammas plötsliga drag

.

Här intar Jessica Anderssons son entré på Diggiloo-scenen.

Då blir det succé direkt.

– Jag spricker av stolthet och kärlek till den här killen, skriver Jessica på Instagram. 

Jessica Andersson är en av våra kanske mest folkkära artister och som varit med i branschen under en lång tid. Hon slog igenom i början på 2000-talet i samband med Bert Karlssons tv-program ”Fame Factory” och vann sedan Melodifestivalen 2003 tillsammans med Magnus Bäcklund i duon Fame. Samma år utsågs hon till Sveriges sexigaste kvinna av tidningen Café.

View this post on Instagram

Hej!!!! Efter en intensiv men vansinnigt rolig vecka har jag nu landat hemma i Onsala igen. ? Från Stockholm och rep med @diggiloo Sen ner till Sölvesborg och @swedenrockfestival för att giga med Lillasyster, ??? Sedan tillbaka till Stockholm för att framföra nya singeln ”Go slow” på @sommarkrysset ???? Så lyxigt att få ha lånat den fina husbilen från Nordica ?? ?? Tack alla inblandande för en helt fantastisk vecka, den lever jag på länge ??? Swipa höger ? @fatscooters.se @lillasysterofficiell @ronnys_rullar #tröttmengladändå #nordica #husbil #swedenrock #diggiloo #sommarkrysset #goslow #fatscooters @heldmgmt @photographerkarintornblom @amygullberg @clarksklader @seoptik

A post shared by jessica Andersson (@jessica_andersson_officiell) on

Därefter har karriären fortsatt gått spikrakt uppåt för schlagersångerskan som är uppväxt i Västsverige. Hon har, utöver alla framträdanden i Melodifestivalen och på tv, också varit programledare för TV3:s ”Ensam mamma söker”. Hon har också skrivit en hyllad bok, ”När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var”.

Förra sommaren förlorade Jessica sin mamma Eva i sjukdomen ALS.

– En tre år lång jävligt tuff resa är över… och jag går sönder… Försöker tänka på att det är bättre för dig nu. Ingen mer sondmatning, ingen peg, ingen respirator, ingen mer panik för att du inte får luft… Ingen stomipåse, ingen kateter, inga mer hemska transporter till sjukhus när respiratorn krånglar… , skrev Jessica då i ett gripande inlägg på Instagram, följt av ett rött hjärta.

Kanske hade Jessica sin mor lite extra närvarande i tanken då hon i helgen stod på scenen i Ystad och Varberg. Då hade Jessica – för första gången – med sig sin son, Liam, på scenen.

Det var en stolt mamma som sjöng tillsammans med sonen.

– Jag spricker av stolthet och kärlek till den här killen, skriver Jessica på Instagram.

Jessica har länge varit ”Diggiloo”-turnéns okrönta drottning, då hon var med redan från starten i alla år utom ett. Men i förra veckan var alltså första gången som hon fick med sig sonen Liam på scen.

– Första gången vi får stå på en scen tillsammans och sjunga.

Hon vill också passa på att tacka publiken.

– Tack till den underbara publiken i Varberg igår som gav Liam så mycket kärlek. Liam.. du är en stjärna. @diggiloo @liamerixon #liam #kärlek, skriver Jessica.

Så himla roligt att få se er två göra succé tillsammans! Det sitter i generna! 

Dela gärna vidare inlägget om du också uppskattar Jessica Andersson och vill önska henne och sonen lycka till på resten av turnén i sommar!