Jill Johnson hyllas: Blir odödligförklarad med en egen guldplakett på promenadstråket

Nej, det är inte i Hollywood som Jill Johnson fått en egen guldplakett – men frågar du artisten själv så är hon nog lika nöjd ändå.

Nu har countrydrottningen nämligen utsetts till alla tiders bästa Ängelholmare av hemstaden.

– Otroligt, hur kommenterar man detta? säger Johnson till HD.

Foto ovan: TT (OBS! Montage: Bilden är manipulerad)

Så här såg det ut när Jill Johnson i september ifjol förärades med en guldplakett på hemstaden Ängelholms gator. Foto: Ängelholms kommun

Jill Johnson förärades förra året med en plakett på hemstaden Ängelholms gator – och nu hyllas countrystjärnan igen.

I en stor omröstning arrangerad av lokaltidningen Helsingborgs Dagblad vann Jill en stor seger när tidernas störste Ängelholmare skulle utses i dagarna.

Jill Johnson är tidernas Ängelholmare

Johnson fick 22 procent av rösterna och vann därmed (tvåan fick 17 procent). Bland andra namn på listan märks bland andra Ragnar Skanåker och Malik Bendjelloul.

– Otroligt, hur kommenterar man detta? Att finnas med i det här fantastiskt fina sällskapet är svårt att ta till sig…. Tack, tack för kärleken från min hemstad. Jag längtar efter att flytta tillbaka, säger Jill som numer bor i Borås till HD.

Efter Så mycket bättre: Gör krogshow

Det har varit lite tyst runt Jill Johnson sedan hon deltog i ”Så mycket bättre” 2016. Men snart får publiken se ännu mer av Jill Johnson.

Foto: Claudio Bresciani/TT

27 oktober släpps en julskiva i storbandsarrangemang – och den 8 november har hon premiär för egna krogshowen ”That’s life” i Göteborg. Och som kronan på verket: Den 15 november är hyllade tv-programmet ”Jills veranda” tillbaka med en tredje säsong i SVT. Då med gäster som Lisa Nilsson, Maxida Märak, Dregen, Ana Diaz, Erik Lundin och Mia Skäringer.

”Jills veranda” är tillbaka med ny säsong i SVT 15 november

– Det blir den bästa någonsin där jag går på djupet i starkare ämnen och tänjer lite på gränserna. Och jag har en tydligare förankring i musiken. Det märks att folk börjar ta till sig country, säger hon till HD.

Här kan man se ett magiskt smakprov från Jill Johnsons krogshow: 

Dela gärna vidare om du också tycker Jill Johnson förtjänar titeln Tidernas Ängelholmare!