Jon-Henriks val för barnen – efter svåra kampen: ”Tänker göra allt för att mina barn skall…”

Folkkära artisten Jon-Henrik Fjällgren har en klar vision för framtiden med flickvännen Maret Nystad.

I ett Instagraminlägg skickar han ett starkt budskap till hans framtida barn.

”Alla har en historia men detta handlar om framtiden och jag tänker göra allt för att mina barn skall få en trygg framtid och inte gå igenom samma skit som jag själv har gjort”, skriver Jon Henrik Fjällgren på Instagram .

I april förra året berättade Jon-Henrik Fjällgren för första gången om framtiden tillsammans med flickvännen Maret Nystad.

Det finns både tankar på bröllop och barn, berättade han då för sajten Hänt.

– Tre barn i alla fall, några mini-Jon, sa han då till nyhetssajten.

Och att gå i barnatankar är precis vad den folkkära artisten verkar göra just nu.

I ett inlägg på Instagram skriver han själv om hans önskan att hans framtida barn inte ska behöva gå igenom samma saker som han själv har gjort.

”Alla har en historia men detta handlar om framtiden och jag tänker göra allt för att mina barn skall få en trygg framtid och inte gå igenom samma skit som jag själv har gjort. Man är inte felfri de är ingen men livet måste gå vidare och gammal skit lägger man åt sidan”, skriver Jon Henrik Fjällgren på Instagram och fortsätter:

”De är nu som gäller och hur man vill ha de framöver. Man kan absolut inte göra ett dugg åt de som har varit hur mycket man än försöker och vill.”

Jon-Henrik Fjällgren om valen: ”Får inte glömma att leva också”

Han fortsätter skriva att han själv inte ser sig som felfri, men att det som hänt genom livet har påverkat honom och den person han är idag.

”Jag har själv gjort massa fel å skit men de är den jag har blivit i dag och den jag är i dag som spelar en roll. Ångra kan man göra hela livet men man får inte glömma att leva också”, skriver artisten.

Jon-Henrik skriver om valet för framtida barnen på Instagram. Foto: Instagram

Så viktigt och starkt budskap Jon-Henrik! Det är fint att du delar med dig av så viktiga saker för den framtida generationen!