Kameran fångar Postnord-chaufförens vredesutbrott på E6:an – misshandlar annan förare

Det var i onsdags som flera trafikanter på E6 utanför Kungälv blev vittnen till en Postnord-chaufförs utbrott.

Mitt i rusningstrafiken försökte chauffören i Postnord-bilen blockera flera bilister från att passera honom. När någon ville ta sig förbi försökte chauffören preja dem ur vägen, och en bilist fick minst sagt smaka på den Postnord-anställdes vrede. 

16.09 i onsdags fick polisen ett underligt larm om ett bråk på E6:an. En man i en Renault försökte köra förbi en Postnord-bil men prejades undan av chauffören, som sedan klev ur bilen och misshandlade personbilsföraren i vrede. 
– Det var ingen händelse innan utan han i bilen kommer bara ikapp, säger ett vittne till Aftonbladet.

Foto: Hasse Holmberg/TT

En av de många som såg händelsen filmade allt, och i videon kan man se hur lastbilschauffören blockerade Reanultens väg, men när personbilsföraren ändå försöker ta sig förbi får den Postnord-anställde ett utbrott  och tvingar Reanultföraren att stanna vid mitträcket på motorvägen.
– Helt surrealistiskt var det. Han kan inte få gå lös så som han tappade det, han blev helt galen, säger ett vittne till Aftonbladet

Flera vittnen uppger att Postnord-chauffören delade ut slag mot ansiktet på föraren, och Göteborgspolisen bekräftar att anmälan om en misshandel har kommit in. 

Twitter @aftonbladet

Sånt här beteende är helt vansinnigt, och att någon gör det i tjänsten är ännu mer chockerande. Dela gärna om du tycker att Postnord måste skärpa till ett och annat. 

 

 
 

Läs mer om...