Kassören svimmar plötsligt – då fångar övervakningskameran kvinnans hemska gärning

Jag slutar aldrig förvånas över hur vissa människor beter sig. Det denna kvinna gör är så lågt, och så elakt så jag blir alldeles kall när jag tänker på det.

Som tur är har hon kunnat identifieras av polisen, tack vare övervakningsfilmen här nedan.

Händelsen utspelade sig på 7-Eleven i Salt Lake City, USA, i början av oktober. Expediten i butiken fick plötsligt ett anfall och föll ihop på golvet. Där låg han sedan medvetslös.

En kvinna blev vittne till händelsen, hon var stamkund i butiken och hade förmodligen hälsat på personalen där många gånger.

I en sådan här allvarlig situation hade nog de flesta kastat sig på telefonen och ringt efter en ambulans. Men kvinnan valde istället att göra något helt annat.

På övervakningsfilmen kan man se hur hon går fram till den avsvimmade mannen och knycker hans plånbok. Sedan går hon i lugn och ro igenom den och plockar ut ett kreditkort.

Sedan lämnar hon butiken – utan att kontakta ambulans.

Kortet användes senare till att handla varor över internet.

Unified Police Department of Greater Salt Lake valde att offentliggöra övervakningsfilmen för att få hjälp att identifiera kvinnan. De kallar brottet för ”otänkbart” och förstår inte hur någon kan vilja utsätta en försvarslös människa för detta.

Tack vare videon har kvinnan nu identifierats och hon är nu misstänkt för stöld, skriver Inside Edition.

Här nedan kan du se övervakningsfilmen.

Det finns tyvärr inga uppgifter om hur det gick för den avsvimmande mannen, men jag hoppas verkligen att han är okej!

Jag förstår inte hur någon kan utnyttja en försvarslös människa på det här sättet, och jag är glad att hon åkt fast!