KD-politikerns hårda dom mot Annie Lööf – efter nya överenskommelsen med Löfven: ”Bedragare”

Under en presskonferens under fredagseftermiddagen stod det klart att Centerpartiets ledning är beredda att släppa fram Stefan Löfven som statsminister.

Detta har väckt många reaktioner – och inte minst hos KD-profilen och kommunalrådet Sara Skyttedal.

På hennes Twitter har hon publicerat en bild på en valaffisch med Annie Lööf med orden ”Klåpare” och ”Bedragare”.

Sedan riksdagsvalet i september förra året har det politiska läget varit minst sagt rörigt. Under en presskonferens under fredagseftermiddagen berättade Centerpartiets partiledare Annie Lööf att hon är beredd att släppa fram Stefan Löfven som statsminister.

Enligt Aftonbladet berättade Annie Lööf att ett genombrott har skett i samtalen mellan S, MP, C och L de senaste dagarna. Enligt tidningen har överenskommelsen kunnat ske efter flera dagars intensiva förhandlingar.

– Man måste vara beredd på att ge och ta och kompromissa för att komma framåt. Vi behöver ta ansvar för att Sverige ska få en regering, säger Annie Lööf till Aftonbladet. 

Centerpartiets partiledare Annie Lööf presenterade den nya politiska överenskommelsen under fredagseftermiddagen. 
Foto: Centerpartiet

KD-profilens hårda dom mot Lööf

Den nya överenskommelsen har väckt starka reaktioner, där bland annat kristdemokraten Sara Skyttedal har öppnat upp om sina känslor på Twitter.

I ett inlägg har hon publicerat en bild på en valaffish med Annie Lööf med orden ”Klåpare. Bedragare. Quislingar. Vi glömmer aldrig.”

Lööf bekräftade utkast till överenskommelse mellan S, C, L och MP

Annie Lööf presenterade på fredagseftermiddagen bland annat att de fyra partierna nått utkast till överenskommelse vad gäller arbetsmarknaden, skattesänkningar, välfärd, reformer för landsbygden, miljöpolitik och migrationspolitik.

Sara Skyttedal (KD). Foto: Joakim Berndes/Wikimedia commons

Vad tycker du om denna överenskommelse? Lämna en kommentar på vår Facebooksida.