Kikki Danielsson ryter ifrån – efter nya ryktet om henne: ”Tänk om jag…”

.

Rykten sprids om Kikki Danielssons framtid. 

Nu går hon själv ut och förklarar hur det ligger till. 

Kikki Danielsson har haft ett intensivt år efter succén i ”Så mycket bättre” och har varit på resande fot i sommar. Hon har avklarat flera spelningar i sommar-Sverige, och dessutom stannat i Stockholm för att medverka i TV4:s Nyhetsmorgon.

Och den 67-åriga countrydrottningen från Osby är verkligen still going strong.

Hon har inga som helst planer på att sluta med musiken.

Därför blev Kikki säkert förvånad och kanske upprörd när hon fick läsa att hon hade just planer på detta i en tidning. Så pass till den grad att hon kände sig tvungen att gå ut och dementera det hela på sociala medier.

FOTO: TV4

”Många är dom artister och band som genom åren Om å Om igen deklarerat: ”Nu lägger vi av med musiken. Vi gör nu vår Avskedsturne’”!! Men dom slutar ju Aldrig ändå?Dom harvar på i flera år till!! Dom enda som gjort slag i saken och lagt ner Verksamheten på Riktigt är väl Kent”, skriver Kikki Danielsson på Instagram.

Och fortsätter:

”Läste i nån skvallertidning häromdan, att JAG ska lägga av? Det visste jag faktiskt inte! Jag har inga direkta planer på det ÄN. Undrar i så fall, när den dagen kommer, å jag säger: ”Ja mina vänner. Detta blir min avskedsturne”. Om jag då verkligen kan låta det ske? Tänk om jag får en nytändning, och bestämmer mig för att ALDRIG LÄMNA SCENEN FRIVILLIGT?, skriver Kikki.

Hon avslutar sitt inlägg på ett humoristiskt, Kikki-vis:

”Det är antagligen DÅ dom med vita rockar kommer in i spelet?”

Kärleken från fansen – efter Kikkis besked

Och Kikki får samtidigt massor av kärlek tillbaka från följarna för sitt besked att hon inte ska sluta.

”Kör på Kikki alla gillar din underbara röst den kan ingen ta”, skriver ett av Kikkis fans i kommentarsfältet under bilden.

”Ja dom där skvallertidningarna!!!!! Kram på dig.?” skriver en av Kikkis följare.

”Nej, vi vill lyssna på dig många många år till, du är bäst ❤”, skriver en annan följare.

View this post on Instagram

Många är dom artister och band som genom åren Om å Om igen deklarerat: ”Nu lägger vi av med musiken. Vi gör nu vår Avskedsturne’”!! Men dom slutar ju Aldrig ändå?Dom harvar på i flera år till!! Dom enda som gjort slag i saken och lagt ner Verksamheten på Riktigt är väl Kent. Läste i nån skvallertidning häromdan, att JAG ska lägga av? Det visste jag faktiskt inte! Jag har inga direkta planer på det ÄN?Undrar i så fall, när den dagen kommer, å jag säger:”Ja mina Vänner. Detta blir min Avskedsturne” Om jag då Verkligen kan låta det ske? Tänk om jag får en Nytändning, och bestämmer mig för att ALDRIG LÄMNA SCENEN FRIVILLIGT?? Det är antagligen DÅ dom me vita rockar kommer in i spelet???

A post shared by Kikki Danielsson (@therealkikkidanielsson) on

Kikki Danielsson tar en paus

Samtidigt står det nu klart att den folkkära sångerskan tar en paus. Det skriver hon själv om i ett annat inlägg på Instagram. Kikki Danielsson välkomnar verkligen ledigheten:

”Mikrofonen är lagd i Malpåse för Rast-Vila. Så även för mig men UTAN Malpåse?Ska suga på varje dag jag får vara Hemma. Det känns som om jag Verkligen gjort mig förtjänt av detta privilegium. Måste samla energi, så jag orkar nöta ut TV-soffan i höst-vinter”, skriver Kikki Danielsson.

Ha det så bra på ledigheten, Kikki! Så hoppas vi att vi snart får se och höra dig sjunga och spela igen på våra scener! ??

Dela gärna vidare om du också vill önska Kikki en fin ledighet.

VIDEO: Låtarna som legat längst på Svensktoppen