Kille leker tuff och hoppar på en Lamborghini: Då gör ägaren det enda rätta

Det finns många förutfattade meningar om personer som kör lyxiga, sällsynta bilar.

Faktum är att många ägare till dyra, sällsynta och exotiska klassiska bilar ofta är respekterade personer, som bilgemenskapen uppskattar för deras smak och villighet att dela med sina bilar.

Men ägaren till denna Lamborghini Aventador SV, en bil är värd 3,4 miljoner kronor, verkade inte speciellt uppskattad av en förbipasserande.

I videon nedan står ägaren med sin bil på en gata i San Francisco, när en man i ryggsäck hoppar upp den parkerade superbilen. Chockade bilentusiaster och nyfikna kan bara titta på när killen hoppas upp på bilen, något som Robin Hong fångade på Instagram.

Det är ännu inte klarlagt hela händelsen är iscensatt, eller bara ett fall av genuin avund på mannens lyxbil, skriver Daily Mail.

Men ägaren står i röda byxorna och verkar bli lika förvånad han, för han hinner inte stoppa sabotören som springer upp på motorhuven och fortsätter över hela bilens tak.

Killen nöjer sig dock inte med att hoppa upp på bilen en gång, när han försöker igen sätter ägaren till bilen ned foten – ordentligt.

Vad hade du gjort om någon gav sig på din bil så här? 

Titta gärna på videon nedan:

Dela vidare detta om du tycker att bilägaren gjorde det enda rätta!