Killgänget kallade henne ”hora” på bussen. Då fick hon nog och grep dem på egen hand!

Claudia Aziz, 36, var på väg hem på nattbussen i Stockholm. När hon precis skulle hoppa av var det, enligt henne själv, sex killar i 18-årsåldern som helt oprovocerat attackerade henne.

12321375_10156761607410191_5834408297942053968_n
Facebook

Precis när hon skulle hoppa av hörde hon hur en av killarna skrek åt henne.
– Han kallade mig ”hora” och ”fitta”, och undrade varför jag hade sminkat mig. Först tänkte jag bara hoppa av men jag kände att det var att gå över gränsen att kalla mig ”hora”, säger Claudia Aziz till Svenska Dagbladet.

När Claudia frågade varför killen hade kallat henne för ”hora” svarade han med att skalla henne i ansiktet, berättar Claudia.

Claudia svarade snabbt tillbaka. Hon sa att han slagit fel person och att hon skulle göra ett envarsgripande av honom. Det gjorde att killen och hans kompisar började håna Cladiua ännu mer.

Envarsgripande är ett juridiskt begrepp som handlar om den rättighet som vem som helst har att under vissa speciella situationer gripa personer som har begått brott.

– Jag pluggar juridik och vet vad jag har för rättigheter, säger Claudia Aziz till SvD.

Medan Claudia ringde polisen höll hon kvar killen som skallat henne. De andra killarna sprang iväg medan en annan kille försökte få loss sin killkompis. Då gjorde Cladua ett envarsgripande av honom också.

Precis innan polisen kom fram lyckades killen som skallat henne fly, men den andre blev kvar. Claduia berättar att hon inte förstår hur sex killar kan attackera en ensam tjej mitt i natten.

Claudia mår relativt bra efter händelsen men hennes näsa är svullen och blå och hon har ont i huvudet. Ingen person har ännu gripits men polisen har upprättat en anmälan om misshandel, ofredande samt främjande av flykt, skriver SvD.

Efter händelsen delade Claudia med sig av historien på Twitter och bara på några timmar har hon fått mycket stöd och reaktioner.
– Jag skrev om det eftersom jag har väldigt många unga tjejer som följare. Jag vill visa att de inte är ensamma om att bli utsatta för sådana här saker, säger Claudia till SvD.

Starkt att du stod på dig Claudia! Hoppas att polisen hittar de skyldiga!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna