Klubben är på väg mot konkurs. Men nu hyllas 76-årige vaktmästarens fina gest av en hel idrottsvärld. Respekt!

Eldsjälar finns det gott om i idrottsvärlden. Terry Andersson, 76, är en av dessa. Nu vill vaktmästaren skänka sina livsbesparingar för att rädda klubben i hans hjärta.

Terry Andersson lägger många timmar i veckan på att ta hand om amatörlaget Hallen FC:s hemmaplan. Laget spelar i en förort till Bristol och ser kanske inte mycket ut för världen. Men det är laget i Terrys hjärta. Och när hans fru Eileen gick bort förra året hade han bara en kärlek kvar i livet: Hallen FC.

Terry, som följt klubben i 40 års tid, bor precis intill arenan i en husvagn. Han och fixar det mesta på arenan och trots att han behöver käpp för att gå, så åker han med sin gräsklippare på planen varje vecka.

Men nu har klubben hamnat i stor ekonomisk knipa, efter att planhyran blivit dyrare med åren. Hallen FC meddelade att man ville ett annat hyresavtal med kommunen, annars var klubbens framtid i fara.
– Jag har väldigt många fina minnen från den här klubben och jag skulle bli förkrossad om den var tvungen att lägga ner, säger Terry.

Foto: Twitter

twitter

Terry Andersson vägrar dock ge upp. Enligt brittiska Mirror har han erbjudit klubben att tömma sitt livs besparingar för att rädda klubben i ett år ytterligare i jakt på en mer långsiktig lösning.

– Min fru var mitt livs kärlek och nu kan jag vara på väg att förlora en annan av mitt livs kärlekar. Klubben betyder verkligen allt för mig, säger han enligt Mirror.

Jag hoppas för allt i världen att Terry inte behöver tömma hela sin sparbössa, men bara det faktum att han överväger detta får mitt hjärta att fyllas med värme. Vilken fin man! Detta är vad jag kallar en äkta supporter.

❤️
”Min fru var mitt livs kärlek och nu kan jag vara på väg att förlora en annan av mitt livs kärlekar. Klubben betyder verkligen allt för mig”

Posted by Sportbladet on den 28 maj 2015

Publicerad av Sportbibeln, gilla gärna