Kockens 6 geniala knep – som gör livet så mycket enklare

Det finns saker här i livet som man bara önskar kunde lösa sig själva utan att man behövde lyfta ett finger. Du vet, sådana där urbota tråkiga sysslor som tar lång tid och kräver mycket tålamod – men som ändå måste göras gång efter annan.

Som till exempel när man står i köket och ska skala potatis, ägg eller vad det nu kan tänkas vara. Det är inte särskilt effektivt och det är verkligen en sådan där syssla där man hellre hade kunnat lägga tiden på något annat… vilket man kanske också hade kunnat om man känt till de här små tricken.

För i ett Youtube-klipp som setts över 10 miljoner gånger delar kocken Davy Devaux med sig av några briljanta kökshemligheter – nämligen hur man med minsta möjliga ansträngning skalar ägg, vitlök, kiwi, banan, paprika och potatis. Det är sex knep som gör livet så mycket enklare och min personliga favorit är potatisen som han demonstrerar i slutet av klippet. Så himla smart!

Titta på videon här under och tveka inte att dela vidare till dina vänner om du också tycker att knepen kan vara bra att ha i bakhuvudet.

Så smart! Dela gärna vidare till någon som skulle uppskatta detta.