Kollegans angrepp mot Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon – drabbade samman inför alla

.

Jenny Strömstedt ifrågasätts av kollegan i direktsändning. Programledaren blev alldeles paff.
– Välkommen tillbaka… inte, sade Jenny till gästen i Nyhetsmorgon. 

Förra veckan släpptes magasinet Mama där en lång och exklusiv intervju med prinsessan Madeleine blev omtalad. I TV4:s ”Nyhetsmorgon” hade hovexperten Claes-Johan Larsson, känd från bland annat SVT:s sändningar, bjudits in för att diskutera detta tillsammans med programledarna Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist.

Men det hela tog en oväntad vändning.

Prinsessan Madeleines intervju med magasinet Mama har väckt uppståndelse. Hon är väldigt personlig och berättar många detaljer från privatlivet – och så klart livet som förälder till prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

– Nu när jag tänker efter så var det nog inte det. Jag hade en enkel graviditet och även förlossning, så jag tror nog det hjälpte, att det faktiskt gick så enkelt och att jag inte hade en jättejobbig upplevelse. Första tiden gick bra, och jag har haft turen att mina barn varit enkla bebisar, de har sovit nätterna igenom sedan de var en eller två månader, säger prinsessan Madeleine till Mama.

I Nyhetsmorgon diskuterades intervjun tillsammans med hovexperten Claes-Johan Larsson. Just ovan nämnda citat vill Jenny Strömstedt analysera i studion.

”Kan vara det att du var en dålig mor”

– Det handlade om den första tiden, att de har haft en lätt småbarnstid därför att barnen sov hela nätter från en till två månaders ålder. Jag ifrågasätter inte hennes sanning på något sätt, men jag undrar hur vanligt det är, säger Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon.

Då kontrar Claes-Johan blixtsnabbt:

– Om du utgår ifrån din egen situation så kan det ju vara det att du var en dålig mor, säger han till Jenny.

Strömstedt blev alldeles paff av påståendet, vilket även Svensk dam har rapporterat.

Till slut lyckades Jenny få fram ett:

– Där satt den! sa hon och tillade:

– Välkommen tillbaka… inte, Claes-Johan Larsson, hovexpert, sa Jenny när de avrundade inslaget.

Här kan man se klippet i efterhand på TV4 play.

Vad tycker du om detta? Skriv gärna en kommentar.