Kristin Kaspersen förd akut till sjukhus

.

Kristin Kaspersen fick föras akut till sjukhus. 

Detta i samband träningarna inför Let’s dance-avgörandet på fredag. 

På bilder från träningslokalen kan man se blodiga papperstussar runt tv-profilen. 

Samtidigt kommer lugnande besked på torsdagseftermiddagen. 

– Liten olycka idag på dansträningen. Jag föll på huvudet efter ett lyft. Eftersom jag blödde rätt ordentligt kom ambulans för pannan behövdes sy, skriver Kristin Kaspersen på Instagram.

På fredag är det dags för musikaltema i TV4:s fredagsunderhållning. Kristin Kaspersen och Calle Sterner kommer att dansa en pasodoble och tolka den klassiska Abba-musikalen ”Mamma Mia!”, avslöjade TV4 i veckan.

Kvar i tävlingen är också Robin Bengtsson som tävlar med Sigrid Bernson, Linnea Claeson och Jacob Persson, Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson, samt Lancelot Hedman Graaf och Linn Hegdal.

Men nu berättar Kristin Kaspersen att hon drabbats av ett bakslag inför tävlingen.

På torsdagseftermiddagen skriver hon att hon fick föras till sjukhus efter träningen.

– Efter 3 timmar och 9 stygn var jag tillbaka i danslokalen och tränade lite lätt (stegade igenom koreografi). Ingen hjärnskakning. Inte ont i övrigt så allt är bra, skriver Kaspersen på Instagram.

På bilderna från träningslokalen kan man se hur blodiga tussar och papper finns i närheten.

– Jag ska tillsammans med Calle Sterner dansa en grym Paso till Mama Mia imorgon i Lets Dance! Längtar! @tv4letsdance, skriver Kaspersen.

Hon passar också på att tacka hela sitt team och sjukvårdspersonalen.

– Pepp och skratt i något som efter omständigheterna slutade bra. På stories lägger jag en glad film från träning efter sjukhusbesöket.

Kaspersen fick full pott i Let’s dance

Kristin Kaspersen och Calle Sterner har gjort en alldeles lysande säsong i årets Let’s dance och tillhör förhandsfavoriterna att vinna titeln. Men det har varit ömsom regn, ömsom solsken under säsongen som gått. För två veckor sedan fick Kristin och Calle till exempel inga höga poäng av juryn och det fick folk att reagera och tittarna blev arga. Det är ju många olika åsikter som ryms när det kommer till Let’s dance.

Nu senast i fredags var det fotbollshjälten Thomas Ravelli som fick lämna tv-programmet. Samtidigt som Kristin och Calle kammade hem full pott – tre tiopoängare – från juryn efter sin boogie woogie.

– You nailed it!, sa jurymedlemmen Ann Wilson i sändning.

– En underbar show, tyckte Tony Irving och delade ut full pott.

Här kan man läsa hela Kristin Kaspersens inlägg om olyckan:

Lite senare på torsdagseftermiddagen skickade Kristin lugnande besked till tittarna. Då var hon tillbaka igen i träningslokalen och berättade att hon alltså fått sy nio stygn – och att läkarna konstaterat att hon inte drabbats av någon hjärnskakning.

– Vi kommer köra som tusan i morgon! säger Kristin på sin Instastory.

Foto: Instagram story

Krya på dig, Kristin! Vi skickar nu alla styrkekramar vi kan till dig att du tillfrisknar snabbt inför fredag! 

Foto: Christine Olsson, TT / Kristin Kaspersen, Instagram