Kristin Kaspersens glädjebesked – återförenad med Let’s dance-Calle: ”Lycka”

Så himla roligt!

De vann hela Let’s dance – och vann varandras vänskap. 

Nu har Kristin Kaspersen och Calle Sterner återförenats!

Tillsammans visade de upp sig på Kristallen-galan.

View this post on Instagram

Fredagkväll på yogamattan efter första arbetsveckan. Reflektera lite. Känner mig rätt trött, ovan att jobba, men samtidigt full av energi. Under ledighet kommer kreativitet och energi tillbaka. Jag har en förmåga att gasa på då när jobbet drar igång, gasar lite väl mycket. Ska försöka att använda sunda förnuftet mer den här gången. Jag hinner, behöver inte göra allt. Jag ska inte ta på mig mer ansvar än jag behöver. Jag ska rensa bort det som inte ger mig något. Jag vill göra det jag tycker är roligt. Jag ska göra det jag är bra på. Jag behöver inte bevisa för mig själv längre. Jag vet jag kan. Jag ska ha mer tid att fylla mitt liv med det som betyder något, som ger mig något och som jag vill ge tillbaka till. En spännande höst framför mig på många sätt. Jag välkomnar den. Och jag njuter av den sommar som är kvar.

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Kristin Kaspersen, 49, vann årets upplaga av Let’s dance – trots att hon skadade sig i slutet på tävlingen. Hon föll handlöst till marken under repen veckan före avgörandet – men kom tillbaka med plåster i pannan och dansade hem trofén tillsammans med danspartnern Calle Sterner, 30.

View this post on Instagram

Liten olycka idag på dansträningen. Jag föll på huvudet efter ett lyft. Eftersom jag blödde rätt ordentligt kom ambulans för pannan behövdes sy. Efter 3 timmar och 9 stygn var jag tillbaka i danslokalen och tränade lite lätt.(stegade igenom koreografi) Ingen hjärnskakning. Inte ont i övrigt så allt är bra. Jag ska tillsammans med @callesterner dansa en grym Paso till Mama Mia imorgon i Lets Dance! Längtar! @tv4letsdance Tack @linnhegdal @carrolundholm, Calle, sjukvården och alla runt om i vårat team för hjälp, Pepp och skratt i något som efter omständigheterna slutade bra. På stories lägger jag en glad film från träning efter sjukhusbesöket. #kristinochcalle #letsdancese #liteotur

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Tv-tittarna hyllade Kristin och Calle under hela vintern och våren. Det kom därför inte som någon överraskning att de båda skulle ta hem glasskon för segern i TV4-tävlingen. Även domarna med Tony Irving i spetsen gav tummen upp för deras framsteg på dansgolvet.

Efter segern i våras har Kaspersen bland annat varit på semester – och firat sin vän Calle som fyllde 30 i våras, tillsammans med hans flickvän Johanna.

View this post on Instagram

Semester på Rivieran är slut. En semester uppdelad i 2 delar. Första helgen fest och firande av @callesterner som fyllt 30 år. Tack Underbara Calle för en magisk helg. Tack även till din fantastiska flickvän @johannaelvirabohm , mamma Jessica och syster Clara. Och tack till alla dina superhärliga och galna vänner för en oförglömlig helg. Så mycket skratt och kärlek. Nästa gång vi ses måste jag lära mig Maffia. Vilken underhållning! Tack @sagaapartments ! Vilket grymt boende. Finns ingen anledning att bo bo hotell i Cannes. Superfina lägenheter med så fin utsikt och mitt i vackra Cannes. TACK! Åker hem med ett leende och hoppas innerligt vi ses snart igen. #festivaldecalles

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Kristin Kaspersen om den fina tiden

Efteråt skrev Kristin Kaspersen själv om den fina tiden.

”Vilken fantastisk vår! Största utmaningen jag någonsin antagit både mentalt och fysiskt. Men också den absolut roligaste. En dröm.” skriver Kristin på sin Instagram där hon även avslöjade sitt kommande bokprojekt.

View this post on Instagram

Tid för reflektion. Vilken fantastisk vår! Största utmaningen jag någonsin antagit både mentalt och fysiskt. Men också den absolut roligaste. En dröm. Jag skriver en bok. Den mest personliga jag någonsin skrivit. Dessutom egna foton. Så redo att dela med mig av mina tankar och det jag upplevt på olika sätt. Dessutom har det varit så många fantastiska möten. Nya vänner, pepp, skratt, kärlek, omtänksamhet, kreativitet. Framförallt har jag varit snäll mot mig själv. Valt det som gör mig gott, det jag lär av och växer av. Mitt ansvar. Vissa saker har jag valt bort även om jag inte velat eller själv fått välja. Men det är ok. Jag vet att allt blir bra. Jag har bestämt mig för det. För livet är bra, precis som det är. Och jag är lycklig! #livet

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Let’s dance blev onekligen en succé för duon, som blev nära vänner. Nu har Kristin och Calle återförenats igen!

View this post on Instagram

Att lyfta varandra när andra försöker trycka ner oss är något vi alla bör bära med oss. Vi är inte alltid starka. Framförallt när människor inte respekterar dig för den du är, unnar dig framgång eller säger saker om dig som får dig att känna dig som något du vet du inte är. Den gemenskapen jag upplevt i Lets Dance är utöver något annat jag upplevt tidigare. Pepp, kramar, skratt, lycka med andras framgång och omfamningar när energi och självförtroende kommer ur balans. Det var magiskt att få göra ”This is me” igår med bästa @callesterner och de andra magiska dansarna @aaronbrownuk @tobiasbader @ceciliaehrlingdanermark och @zimmerstam . De gav inte bara allt i dansnumret vi gjorde utan under hela veckan gav de energi som vi behövde. Så tack underbara dansare. Tack hela Lets Dance-gänget för det ni står för i er kärlek. Tänk om världen kunde se ut som den gemenskapen vi har här. Då hade vår värld varit ännu vackrare. @tv4letsdance #kristinochcalle #letsdancese Photo cred @annikaberglundphoto

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Här återförenas Kristin och Calle igen efter Let’s dance

Detta i samband med tv-galan Kristallen som avgjordes i Stockholm på fredagen.

– Lycka att hänga med min underbara vän igen Calle Sterner på Kristallen igår kväll! Tack alla inblandade för en superhärlig gala och fest, skriver en lycklig Kristin på Instagram till den här bilden där man verkligen kan se hur glada de är tillsammans.

”Såååå vacker!!!”, skriver artisten och vännen Pernilla Wahlgren i kommentarerna följt av hjärtan, vilket alla följare håller med om!

Kristin Kaspersen är också aktuell med sin nya bok ”Tacksamhet” och nyligen gästade hon TV4:s ”Efter fem” för att bland annat prata om detta.

– Tack Tilde de Paula för att jag fick hälsa på och för ett skönt samtal. Ingen kan lyssna som du! skriver Kristin Kaspersen på Instagram följt av ett hjärta.

Underbara Kristin, stort lycka till! Dela gärna inlägget om du också är imponerad av denna fantastiska tjej!